Gyorshajtas miatt feljelentett a Németországi ismerősöm hogy én vezettem az autóját pedig nem is voltam Németországba. A barátja vezetett, de a fénykép állítólag homályos. Kérte vállaljam be majd Ö kifizeti a büntetés. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 08:43
1/9 anonim válasza:
Ha fénykép homályos, nem fogják tudni bizonyítani h te voltál.
2/9 anonim válasza:
Azt már nem kérdezted meg, hogy ebben mi lenne a logika, ha már sík hülyének néz?
3/9 anonim válasza:
ne fizesd be semmiképp mert nincs bizonyíték.
4/9 anonim válasza:
Ha az én ismerősöm ilyet tenne abban a pillanatban blokkolnám, tehát itt megpróbálta rádverni a balhét, és mivel első körben nem ment most beleknak néz. Küld el a halál farkába ahogy illik.
5/9 anonim válasza:
Mivel tart sakkban, mit csináltál korábban, hogy azt akarja ezt vállald be? (Már az is furcsa, hogy egyáltalán ezen valaki elgondolkodik, hogy mit csináljon, és nem egyértelmű...)
6/9 anonim válasza:
Gondolom ebben az esetben küldött levelet a német hatóság, arra válaszolj, hogy nem te voltál, és csatolj egy képet a személyidről és esetleg egy frissen készűlt képet magadról, én így szedtem ki egy haveromat egy 80 eurós osztrák büntetés alól, neki a volt munkaadója adta meg őt, hogy ő vezetett, egyből törölték, emailben is hamar válaszolnak.
Amugy ha kis 20-30 eurós büntetés haza sem küldik, lehet így akarja megúszni.
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg amiért el akarja summantani az lehet hogy nagyon komoly a büntetés és már nem az első ez neki .
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha megjön a levél megy a feljelentést.
2020. okt. 30. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!