Landgabor kérdése:
Gépészmérnök vagy közlekedésmérnök? A statisztikák szerint a gépészmérnököket keresik jobban egész Európában, de egyik ismerősömék (vállalkozó) mostanság kerestek közlekedésmérnököt és a pályakezdők nem álltak szóba vele havi 1 millió alatt.
Figyelt kérdés
Idén érettségizem és ezért érdekelne a téma , láttam voltak régebben hasonló kérdések de azok kb 1 évesek vagy több.
Gépészmérnöki szakra előre láthatólag az Óbudai Egyetemre tudnék bejutni, közlekedésmérnökire pedig a BME-re persze feltételes.
Előre is köszi a válaszokat :)
2014. dec. 31. 12:24
1/4 anonim válasza:
Én gépésznek tanulok, elég univerzális szak, ha nézel állás hirdetést azt látod mindig hogy mechatronikai mérnök vagy gépészmérnök, járműmérnök, vagy gépészmérnöki diplomával vesznek fel. De ha közlekedés akkor már inkább járműmérnök.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem én is így láttam csak ismerős felkeltette az érdeklődésem. köszi :)
2014. dec. 31. 13:41
3/4 anonim válasza:
Pályakezdőként havi 1 millió még protekcióval SE. Azért nem kell mindent elsőre elhinni.
Jelenleg tény, hogy gépészmérnökként jobbak az esélyeid.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is csodálkoztam azért kérdeztem , köszi .
2014. dec. 31. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!