Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ismerősöm nem vállalt el egy...

Ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 45 perc lenne a közlekedés? Nekem 2x 1,5 óra naponta lassan 20 éve! és csinálom! Tán ő is kibír 45 percet nem?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

ti vagy egymás ellen játszotok vagy kérdező ennyire unalmas az életed...

2021. aug. 14. 09:48
 42/73 anonim válasza:
100%
Intelligens emberrel vitát nyerni nehéz, hülyével lehetetlen...
2021. aug. 14. 09:50
 43/73 anonim ***** válasza:
95%

Az előző kérdés is cuki amit belinkelt valaki.

Milyen végzettséged van, hogy 20 éve ingazol napi 2x1,5 órát egy betanitott munkáért 220 ezer bruttóert?

Egyszer sem fordult meg a fejedben, hogy tanulj, a 20 év alatt????

2021. aug. 14. 09:50
 44/73 anonim ***** válasza:
94%

egyértelmű troll, főleg a válaszaiból nézve.

Múltkor még azon pattogot hogy Megéri napi 2x 1,5 órát = 3óra össz utazni több átszállással egy minimálbéres fizuért? közben ott is panaszkodott hogy sehova nincs mennie.

Itt viszot már elválltalta a melót és másokon panaszkodik ha nem akaarnak ennyit tenni mivel ő a nagy halatmas elvállalta és közben szapulja azt akinek ez nehezére esik..

2021. aug. 14. 09:53
 45/73 anonim ***** válasza:
91%

20.éve persze XD...

múltkor még azon filóztál hogy minimálbérélt érdemes lenne pont ugyanennyit utazni és ott is ugyanígy reagáltál szóval KAMU...

2021. aug. 14. 09:54
 46/73 anonim ***** válasza:
70%

40#. Igen, igazad van. Itt mindenki hülye csak te vagy a tuti. 😀

Kérdező, vegyél be valami nyugtatót, vagy relaxálj, és tervezd meg a további életedet, különben elvisz a sárga irigység.

2021. aug. 14. 09:54
 47/73 anonim ***** válasza:
45.most mi van?..látod hogy többen a kérdező ellen vanak velem eggyütt és nem normális ahogy viselkedik főleg hogy egyértelmű kamu mivel múltkor is már kérdezte csak ott máshogy de egyezik a stílus rettenetesen...
2021. aug. 14. 09:56
 48/73 anonim ***** válasza:

Jelentettem, mert csak provokál és az a célja, hogy összeugrasszon minket!

Az imént belinkelt kérdését is jelentettem! Tegyetek így ti is!

Elég szánalmas, hogy ennek a lúzernek ez az egyetlen öröme, hogy idegen embereket összeugraszt, aztán ezen élvezkedik...

Ennek se kutyája, se macskája, se nője, se családja... Egy nyomorult, megkeseredett nagy nulla ember...

Részben azért sajnálom az ilyen embereket...

2021. aug. 14. 10:46
 49/73 anonim ***** válasza:
62%
Én azokat is sajnálom, akik képesek itt leállni vitatkozni egymással, egy harmadik, ismeretlen ember miatt. Mindenki elmondta a véleményét a kérdezőnek, miért kell egymással vitatkozni?
2021. aug. 14. 10:52
 50/73 anonim ***** válasza:
72%

48.jelentettem szintén de látod még itt van..pedig a másik kérdés egyértelmű bizonyíték hogy már feltette sőt kamuzik is (20 év persze..)sőt provokál ezerrel.

49.ki vitatkozik itt? mindekni a kérdezőt elleni és ért egyet egymással.

2021. aug. 14. 10:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!