Ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 45 perc lenne a közlekedés? Nekem 2x 1,5 óra naponta lassan 20 éve! és csinálom! Tán ő is kibír 45 percet nem?
Az, hogy te 20 év alatt nem voltál képes egyről a kettőre lépni, máshova költözni, hogy jobb munkahelyed legyen, kevesebb bejárási idővel, az nem mások hibája.
Nem kell kibírnia semmit az ismerősödnek. Az nem jelent érdemet, hogy ki mennyit utazik. Nem lesz tőle a hónap dolgozója, sőt lehet, értékesebbet munkát végez, mint akinek 3 óra megy el az utazásra.
Képezd magad, vagy költözz oda, ahol jobbak a lehetőségek.
Nem akarásnak nyögés a vége.
Ne nézd le, mert ő mást gondol. Ha talál közelebb munkahelyet akkor mér menne 45 percet máshova? Lehet neked a 1,5 óra megfelel, de az te vagy. Nem mindenki a munkájának él. Valakinek az egézségi-, csaláfiállapota nem engedheti meg a távoli munkahelyet.
Mielőtt támadna valaki, én biciklivel járok egy 10 kg-os hangszerrel a hátamon, (ami nem nehéz, hanem baromi törékeny) földútón kb. 15-45 perc között érek az uticélomhoz (ez a szélsőséges időköz függ az időjárástól és az évszaktól)
"Arra kíváncsi vagyok, mennyit keresel, hogy nem sajnálod ezt a rengeteg utazást!"
megmondom én , nem titok!
220 bruttót!
Nettósítani már tudod te is...
ENNYIT!! És a két kezem összekulcsolom imára hogy ez is van!!
"És a két kezem összekulcsolom imára hogy ez is van!!"
Ezek szerint te egy boldog, hálás ember vagy! Jó neked!
Ettől független, más had válassza meg, hogy ő miért lesz ugyan ilyen hálás. Nem a te tiszted megmondani, hogy más hogy alakítsa az életét.
Miért tehet róla az ismerősöd, hogy neked csak ilyen lehetőséged van? Beláthatod, hogy lakhelytől függően, mindenkinek mások a lehetőségei, és csak azért mert te ennyit utazol, még nem kötelező mindenkinek.
Én 14 percet utazom oda, 14 percet vissza. Autóval csak 4 perc lenne, de nincs parkolohely, ezért buszra pattanok. Nekem még ez is sok. Nemhogy 45 perc kétszer. 😂😂
És nem bruttó 220 ezerért.
Segíts magadon, az isten is megsegít.
Én is dolgoztam olyan munkahelyen, hogy 2 óra ment el naponta az utazással.
Reggel mentem, este 8 - rá értem haza mindig.
De - mint minden normális embernek - nekem van életem a munkámon kívül! Nem elégedtem meg ennyivel, hogy csak a munkámnak élek, és így is majdnem két év után váltottam!
A cégnél is megértették, hogy túl sokat utazom, és jól tettem, hogy kerestem mást!
Most fél órát utazom a munkahelyemre és anyagilag is sokkal jobb, mert közel a dupláját keresem, nem 120 ezerért szakadok meg...
Azért, mert egyesek életképtelenek és beletörődnek a rosszba, mint te kérdező, nem kéne mindenkitől elvárnod, hogy ilyen sutyerákok legyenek, mint te...
Valaki szeret előrelépni az életében! Nem akar ilyen megkeseredett emberré válni, mint te!
Húsz perc sétára (villamossal tíz percre) lakom a munkahelyemtől, és rengeteg időt megspórolok azzal, hogy nem kell órákat utaznom. Ezt az időt rengeteg más dologra fel lehet használni, így érthető, hogy valaki szívesebben keres magához közelebb lévő munkahelyet.
Az, hogy te ezt nem engedheted meg magadnak a te problémád, nem kéne emiatt másokat piszkálnod és beleszólnod, hogy ők mi alapján válasszanak. Mi közöd hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!