Ismerősöm nem vállalt el egy állást mert 45 perc lenne a közlekedés? Nekem 2x 1,5 óra naponta lassan 20 éve! és csinálom! Tán ő is kibír 45 percet nem?
Hol laksz kérdező? Hol ilyen borzalmas a fizetés?
Az Alföldön laksz egy tanyán vagy mi?😂
220 bruttó... Ki az a balf...sz, aki a mai világban ennyiért dolgozik egészséges felnőttként?
230 - át keresek, de ebből is mindig küzdenem kell, hogy tudják félretenni!
Igaz, nekem van életem, és nem zsíros kenyéren élek! Szeretek húst enni meg sütiket! Van hobbim, veszek néha ruhát, cipőt, szeretek kimozdulni a négy fal közül... Tehát, azért dolgozom, hogy éljek, nem pedig azért élek, hogy dolgozzak!
Kérdező, látod, hogy minden válaszoló egyetért egymással? Itt egyedül te vagy a kakukktojas. De simán el tudom képzelni, hogy annyira behergelted magad a témába, hogy ezt észre sem veszed.
Ne legyél ennyire keserű és rosszindulatú, mert visszaüt egyszer. Mindenesetre én szebb életet és jobb munkát kívánok neked. Tegyél érte!!
Kérdező mi a bánat közöd van hozzá most komolyan?
El kéne fogadni, hogy mindenkinek más az értékrendje és lehet ő megtudja oldani, hogy talál más munkát vagy maga a munka se tetszett és ez az utazás is rátesz. Valakinek a 45 perc sok sőt az 1,5 óra halál lenne, valaki nem a munkára teszi az életét. Képzeld nekem is sok lenne 45 perc főleg ha átszállásokkal kéne ezt megtenni de ki vagy te hogy megmond ki hogy és mit dolgozzon? KI vagy te neki hogy beszólj és ennyire hergeld magad ezen? Számrazik belőle valami bajod neked? NEm? akkor mit hergeled ezen magad és foglalkozol a saját dolgaiddal mintsem nekiugrassz másoknak? Az hogy nekeed nincs más lehetőség az szomorú de miért kell másoknak esni ha nekik van de szeretnének úgy élni ami nekik jó...egy állást nem vállalt fú most ha engem látnál szerintem ketté vágnád a torkom mert é több állást nem vállaltam az utazás miatt sem. Egyszerűen nem az én értékrendem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!