Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azok, akiknek nem lehet...

Azok, akiknek nem lehet karrierje, illetve gyűlölik a munkájukat, hogy bírják?

Figyelt kérdés

Milyen hamar fásultak bele a mindennapokba?

Nekem sem lehet karrierem, anno rosszul választottam (többször is), 32-33 évesen pedig már újrakezdeni nincs értelme. Mások mennyire szenvednek emiatt?

32F

2021. máj. 24. 15:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/141 anonim ***** válasza:
90%
Az biztos,hogy jobb ha valaki megtalálja a karrierjét huszonévesen. De nem mindenkinek jön akkor össze. Van aki 15 évesen tudja orvos akar lenni és az lesz belőle. Van aki laboráns és 40 évesen dönt úgy továbbtanul és vegyészmérnök lesz.Nem minden életút egyforma.Ha valaki akadályokba ütközik,nehezebben jön össze neki valami többfelé helyzettel találkozik az élete során bölcsebbé,sokoldalúvá is válik.Ez nem biztos hogy minden esetben elmondható arról aki aki azonnal megtalálja a hivatását muvel neki simán ment lehet a későbbéiben lesz benne egy lenézés azok iránt akik egy ideig bukdácsolnak.
2021. jún. 27. 07:10
 72/141 A kérdező kommentje:
70: pont erről van szó. Akik szerencsések már egészen fiatalon biztosak lehetnek abban, hogy sikerülni fog és lesz karrierjük. Mások akármit tesznek, soha nem fog összejönni. Pont ezért értelmetlen tenni érte, mert ha az élet azt akarja, hogy ne sikerüljön, akkor próbálkozhatsz akármivel, nem fog sikerüpni semmi. Épp ezért felesleges 30+ évesen megpróbálni.
2021. jún. 27. 07:42
 73/141 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező,

mi az, hogy az élet nem engedi, hogy változtass?

Van hiteled, amit 40 évig törlesztened kéne? Napról napra élsz? Van 4 gyerek, akiket egyedul nevelsz? Kezdődő Alzheimer kórban szenvedsz?

Ha ilyen visszatartó okok nem állnak fenn, akkor nem értem ezt az "élet nem enged" kifogást.

Elképzelem, hogy van egy "Élet" nevű láthatlan, tekergőző légnemű valami, és foggal-körömmel húz téged vissza a szalag mellé, hogyan "Béla neeeem! Innen-nem-mész-sehovaaa!"

De ezt ugye te is belátod, hogy butaság? ;)

2021. jún. 27. 09:24
 74/141 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Kérdező!

Egy valamit jól jegyezz meg, soha nem késő újra kezdeni!

Vannak olyan ismerőseim akik, 50 évesen kezdték újra az életüket.

Lehetetlen nincs, csak tehetetlen!

Egy volt kollégám 45 évesen kaparta össze magát a semmiből.

Én is 35 évesen kezdtem új életet, mert tudtam és bennem volt a motiváció, hogy nem akarok egy gyárban meg rohadni.

Soha nem késő újra kezdeni, SOHA!!!

2021. jún. 27. 12:35
 75/141 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj, hogy a kérdezőnek vagy dolgoznia kellene, vagy tanulni.

Na, ezt a kettőt nem akarja!

Illetve van még egy harmadik: kilépni a komfortzónából.

Na, ezt sem akarja.

A sült galambot talán elfogadná, de akkor jöjjön is be a komfortzónájába.

2021. jún. 27. 13:17
 76/141 A kérdező kommentje:

73: pedig az élet pont ilyen.

Ha valakit utál, mindenáron gáncsolni, akadályozni fogja az illetőt.

75: úgy látom olvasni+értelmezni te sem tudsz.

Van munkám. Plusz 5 és fél évet töltöttem a felsőoktatásban, meg van egy okj-m is.

Szóval megkérlek, ne oszd az eszet, főleg úgy, hogy anyu-apu 18 éves korodban alád tették a luxuskocsit, jó?

2021. jún. 27. 16:41
 77/141 anonim ***** válasza:
91%
Jaj te szegény, az élet nehéz és nem könnyű tenni dolgokért. Nahát, ki hallott már ilyet...
2021. jún. 27. 16:48
 78/141 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, ha 10 emberből 9 azt mondja, hogy ez így nem jó, akkor nem gondolod, hogy talán érdemes lenne elgondolkodnod?

Talán igazuk lehet... 🤷‍♀️

2021. jún. 27. 16:55
 79/141 A kérdező kommentje:

78:Ezek alapján 10 emberből 9-nek fogalma sincs az életről.

77: épp ez az, hogy sok embernek nem nehéz, akármit (nem) csinálnak.

2021. jún. 27. 17:26
 80/141 anonim ***** válasza:
91%

"Valamint ha valaki nem talál huszonévesen párt magának, utána már teljesen felesleges, hiszen 30 felett már öreg, senkinek sem kell."

Ez megint csak nem igaz. Huszonévesen én is azt hittem, hogy majd az egyetemen megismert srác lesz éetelem párja, és együtt éljük le az életünket, aztán 32 évesen találkoztam a férjemmel (akkor még nem volt a férjem természetesen.)

2021. jún. 27. 17:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!