Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azok, akiknek nem lehet...

Azok, akiknek nem lehet karrierje, illetve gyűlölik a munkájukat, hogy bírják?

Figyelt kérdés

Milyen hamar fásultak bele a mindennapokba?

Nekem sem lehet karrierem, anno rosszul választottam (többször is), 32-33 évesen pedig már újrakezdeni nincs értelme. Mások mennyire szenvednek emiatt?

32F

2021. máj. 24. 15:31
 91/141 A kérdező kommentje:

Akik a kérdésemre válaszoltak és nem optimista hülyeséget írtak... azoknak köszönöm a kommentjeiket.

Kitartást!

2021. júl. 4. 21:50
 92/141 anonim ***** válasza:
85%
Nincs mit, további jó szenvedést is kifogásokkal, nyafogásokkal teli siránkozást! 😊
2021. júl. 4. 21:56
 93/141 A kérdező kommentje:

...éééés ismét visszatért az, akinek az élet kinyalta a se.g.gét.

Csóró olyan ügyes, hogy annak ellenére, hogy nem őt szólítottam meg, válaszolt.

De ugye ilyenek azok, akik mindent tálcán kaptak, így képtelenek elhinni a másik végletet.

De, legalább elégedett magával - annyi esze és önkritikája nyilván nem volt, hogy rádöbbenjen, az utolsó néhány válaszoló, pont engem igazolt.

Szép volt haver!

2021. júl. 4. 23:02
 94/141 anonim ***** válasza:
87%
Fú, de k urva fárasztó vagy
2021. júl. 11. 11:43
 95/141 anonim ***** válasza:
85%

A kérdező tipikusan az az ember, akin jól meg lehet figyelni az ilyen gondolatok pusztító erejét. Mentálisan leradírozza az embert, amikor belegabalyodik a gondjaiba.

Én anno úgy kezdtem el ezt az életet felszámolni, hogy azt néztem, hogy nekem mi lenne a jó. Mit szeretnék csinálni, miben érezném jól magam és miből tudok megélni. Egy embernek általában sok értelmes elképzelése van, ami kifizetődő is.

Aztán nekiálltam olyan dolgokat csinálni, amit szerettem csinálni és kicsit összefüggött ezzel a témával, aztán ez szépen bontakozott. A lehúzó dolgokat (siránkozás, sajnálat, gyűlölködés, agresszió, borúlátás) szépen el kezdett eltűnni és maradtak azok a dolgok, amik előremutattak: terveztem, dolgoztam, szerveztem, tanultam stb. Neked is itt kéne kezdeni: megnézni, hogy mit szeretnél csinálni. Persze, ha nem érzed ehhez az erőt, akkor mindez hiába.

Akkor meg kell vizsgálni a másik oldalt: ha ez így marad, akkor annak mi lehet a vége. Láthatóan nagyon zavar, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni, nyilván utálod amit csinálsz stb. De mintha ebbe úgy jól ellennél. Kicsit ismerni kéne a hátteredet. Család, gyerekek vannak? Barátok? Szerintem az azonnali munkahelyváltás legalább annyira segíthet, hogy egy új dolgot kaphatsz, ami elvonja a figyelmed a nyomorult sorsodról. Ha az se jó, akkor megint váltasz. Ha van barátod, akkor próbálj az ő cégéhez menni, hátha jobban érzed magad a társaságában.

Amennyiben ez a depresszió nem múlik, akkor doki. Kapsz gyógyszert, azzal elvagy, ha szeded.

2021. júl. 11. 12:37
 96/141 qkker1 ***** válasza:
87%

"2: mert nem lehet rajta változtatni. 35 évesen legyek "pályakezdő"? Nonszensz, körberöhögnének."

53 évesen kell újrakezdenem egy baleset miatt, és mégsem picsogok, hanem haladok előre!

2021. júl. 11. 13:24
 97/141 qkker1 ***** válasza:
89%

"Akik a kérdésemre válaszoltak és nem optimista hülyeséget írtak... "

Ja, hogy neked csak az a jó válaszoló, aki veled együtt picsog! Ezért tartasz ott ahol!

2021. júl. 11. 13:39
 98/141 anonim ***** válasza:
74%
Hát akkor nem marad más, mint várni a sorsod beteljesülését. Ezzel a szituval nem lehet mit csinálni.
2021. júl. 11. 16:01
 99/141 anonim ***** válasza:
89%

Én 43 éves váltottam

Kérdező, a gondolkodásmódod megváltoztatásával kezd az egészet, mert ezzel a gondolkodásmóddal ami most van neked sehova se fogsz jutni

2021. júl. 12. 18:39
 100/141 anonim ***** válasza:
87%
Nem is akar jutni sehova.
2021. júl. 18. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!