Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azok, akiknek nem lehet...

Azok, akiknek nem lehet karrierje, illetve gyűlölik a munkájukat, hogy bírják?

Figyelt kérdés

Milyen hamar fásultak bele a mindennapokba?

Nekem sem lehet karrierem, anno rosszul választottam (többször is), 32-33 évesen pedig már újrakezdeni nincs értelme. Mások mennyire szenvednek emiatt?

32F

2021. máj. 24. 15:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/141 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező játszmázik.

Ez elég undorító dolog, és pszichológus is nehezen tudna segíteni rajta.

Játszmánál egy jó megoldás létezik: kilépni belőle.

Itt konkrétan: nem írni neki.

2021. jún. 17. 11:59
 62/141 anonim ***** válasza:
80%
A kerdező 1 troll, ne is válaszoljatok.
2021. jún. 17. 14:47
 63/141 anonim ***** válasza:
5%

Szünettől szünetig, szabadnaptól szabadnapig élek. Köszönhetően a pandemicnek, nem nagyon vannak most állások, de már nagyon szeretnék váltani, mert a tudjátokmi. az a durva, hogy egy olyan pozícióban dolgozom, amire nem jelentkeztem, és ugyan az elmúlt pár évben megkíséreltem átjelentezni arra, aminek eredetileg is jelentkeztem, mintha meg sem hallották volna. Nem a szakmámban dolgozom. Az abaj, hogy szakmai tapasztalatom abszolút nincs, ráadásul a diplomámban nem az szerepel, amit valójában az egyetemen tanultam, szóval ez egyre cifrább.

Ez fizikai munka, és úgy kezelnek, mint egy nyolc osztályból kibukott idiótát.

2021. jún. 26. 19:49
 64/141 A kérdező kommentje:

Sajnálom. Szerinted lesz ez valaha is jobb?

Legalább a munkádban "jó" vagy? Én dolgoztam fizikai munkát, szalag mellett. Maradtam volna, csak béna voltam hozzá. Legalább felelősség nem volt.

2021. jún. 26. 19:57
 65/141 anonim ***** válasza:
78%
A munkámban jó vagyok, szerintem ezért sem engednek át, mert félnek, hogy akkor nem lesz az, aki dolgozik. Mondjuk, ha vennének fel embert, akkor nem ketten csinálnánk nyolc ember munkáját. >_<" (Ez nem gyári munka)
2021. jún. 26. 21:23
 66/141 anonim ***** válasza:
85%

65

Fú, de ismerős.. Most itt is erőltetnek valamit, amire több ember kéne, de persze a cég nem akar több embert felvenni.. Az eredmény irgalmatlan nagy fluktuáció, mivel az emberek több embernyi feladatot látnak el..

+1 tipp: ha nem vesznek át, mi van, ha felmondasz és jelentkezel a pozira? ;) Nálunk is ismerek ilyet, aki már van ezen a szinten, mert őt is emiatt nem engednék át a cégben, mivel súlyosan nehéz lenne pótolni az ő részét..

2021. jún. 26. 21:28
 67/141 anonim ***** válasza:
78%
az a baj, hogy ez nálunk nem működne. Ha felmondok, akkor kalap, kampó.
2021. jún. 26. 21:32
 68/141 anonim ***** válasza:
82%
Karrier huszonévesen? Utána temetheti magát az ember?? Ez abszurd.Rengetegen tanulnak tovabb később vagy módosítanak pályát. Ez Amerikában már régóta így van.A régi időben talán úgy volt,az volt a szokás,hogy valaki 30 évet lehúz ugyanabban a gyárban. Meg akinek nincs párja a huszas éveiben az már öreglánynak, agg legénynek számított.
2021. jún. 27. 06:28
 69/141 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy tanulnak, de a sikeree emberek már a 20-as éveikben elkezdik a karrierüket. Ott vannak például a szemétláda jogászok. Biztos vagyok benne, hogy minimum 98 %-uk a pályán marad, hiszen olyan helyzetben vannak, hogy már egyetem után is dől hozzájuk a pénz.

Valamint ha valaki nem talál huszonévesen párt magának, utána már teljesen felesleges, hiszen 30 felett már öreg, senkinek sem kell.

2021. jún. 27. 06:34
 70/141 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy kérdező, gondalhattál volna már nem 20on, hanem 10en évesen is karrierre, ahogy nagyon sokan, nem tudom mi tartott vissza. Viszont még mindig változtathatsz ha nem tetszik. Munka mellett simán lehet tanulni, én is így fejeztem be az egyetemet. Minden fejben dől el, ha van egy célod, amit el akarsz érni, és te ezért képes vagy bármire, akkor el is fogod érni. Ez a sikeres emberek titka (többek között)
2021. jún. 27. 07:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!