Azok, akiknek nem lehet karrierje, illetve gyűlölik a munkájukat, hogy bírják?
Milyen hamar fásultak bele a mindennapokba?
Nekem sem lehet karrierem, anno rosszul választottam (többször is), 32-33 évesen pedig már újrakezdeni nincs értelme. Mások mennyire szenvednek emiatt?
32F
100: nem is lehet már változtatni
101: abból a szempontból nincs rajtam kényszer, hogy saját család, ne adj'isten gyerek nincs, ez igaz.
Egyébként meg nyilván ott a nyomás, hogy jó lenne ”jó" életet élni. Még ha az élet nem is hagyja.
Én mem utalom aunkám, de annyit akarok hozzászólni, hogy igaz, hogy 30 fölött motiváció nélkül nehéz belekezdeni valami újba.
Az én barátnőm is 35 évesen kezdte az egyetemet, de már egy év után rákezdezt, hogy miért hagyja abba, úgy, ahogy abbahagyott egy csomó dolgot.
Ja és 30 slatt egyszer külföldre ment és évekig elvolt, majd 36 év körül újra külföldre ment és kb 4-5 hónap múlva rohant haza.
Amúgy meg én se bírnék már elkezdeni egy új egyetemet, főleg mert motivációm sincs, de mondjuk én meg vagyok elégedve az élettel.
Szóval az nem elég, hogy unja magát az ember, mell a motiváció is.
És most miért lettem lepontozva?
Ha van motivációja az embernek, pl költözés a férjjel meg gyerekkel akkor persze hogy elvégez egy iskolát és ahova mennek oda pl kell az a tudás, hogy ott tudjon dolgozni
De az, hogy nincs komkrét célja, egyedül van és csak unja magát, de nem az van, hogy valamit valamiért csinál, semmit sem fog elvégezni, max, ha nyomják őt hátulról.
106: nyilván ha van mondjuk családja valakinek, akkor ők jelenthetnek plusz motivációt. Bár azt képtelen vagyok felfogni, hogy egy elszúrt élettel hogy vállalhat valaki családot, gyereket...
Természetesen az már régen rossz, ha valakinek csak motivációs szempontból lesz mondjuk barátnője...
Lehet hogy lesz 10-20 elpocsékolt év... de neked kérdező az egész életed lesz elpocsékolva
Melyik a jobb?
Sokkal jobban érzem magam most 40 évesen mint amikor 20-25 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!