Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azok, akiknek nem lehet...

Azok, akiknek nem lehet karrierje, illetve gyűlölik a munkájukat, hogy bírják?

Figyelt kérdés

Milyen hamar fásultak bele a mindennapokba?

Nekem sem lehet karrierem, anno rosszul választottam (többször is), 32-33 évesen pedig már újrakezdeni nincs értelme. Mások mennyire szenvednek emiatt?

32F

2021. máj. 24. 15:31
 121/141 A kérdező kommentje:
119: úgy látszik, még mindig nem sikerült. Én is rosszul döntöttem, ment is a kukába sok-sok évem. Ugyanakkor nyilván a döntésemben volt egyfajta sorsszerűség: ha egy szociopata lennék, jogász lettem volna. Ha lenne műszaki érzékem it/mérnök. Ha csak szimplán isten-komplexusom, orvosnak jelentkezek. Azt akarom mondani, hogy amellett, hogy az élet csak szívat, az álatal adott tulajdonságok alapján is tulajdonképpen halálra vagyok ítélve.
2021. júl. 20. 15:34
 122/141 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, bátran tudom ajánlani Dr. Erdélyi B. Boglárka pszichológus kisasszonyt, nagyon kedves és szívesen segít életvezetési nehézségekből való kilábalásból és pályaválasztási problémák terén.

Hidd el, attól függetlenül, hogy ""már"" 32 éves vagy, nagyon sok ötlettel fog szolgálni, ami hasznodra válhat. :)

Ha ezt is lehurrogod, és újra kezded a kifogáskeresést, akkor te tényleg ezt a nyomorúságos sorsot akarod magadnak.

Ha tényleg változni akarsz és nem csak picsogni akarsz mindenkinek, akkor adj egy esélyt ennek a pszichológusnak, beszélgessetek egy jót. Nem kell utazni, online is elérhető. Egy óra az életedből nem nagy áldozat.

2021. júl. 20. 15:42
 123/141 A kérdező kommentje:

Jártam pszichológushoz, semmi értelme nem volt. Nagy hiba volt, igazság szerint azt sajnálom, hogy megnyíltam valaki előtt, mint utólag kiderült, hiába... Szóval felesleges, meg biztos vagyok benne, hogy épkézláb tanácsot nem kapnék tőle, csak ezt a pozitív, alaptalan ostobaságot.

De azért köszönöm.

2021. júl. 20. 16:48
 124/141 anonim ***** válasza:
86%

Nem, kérdező: EZ lenne az EGYETLEN lehetőséged, hogy ebből kikerüljél.

Annyira súlyos a betegséged, hogy más módszer NEM LÉTEZIK.

És az, hogy egy pszichológusnak nem sikerült, nem jelenti azt, hogy semelyiknek sem sikerülhet.

Persze CSAKIS akkor, ha TE IS akarod, és dolgozol is rajta!

2021. júl. 20. 17:04
 125/141 anonim ***** válasza:
74%
Az ember csak saját magán segíthet
2021. júl. 20. 19:13
 126/141 anonim ***** válasza:
18%

Ez csak részben igaz.

Más is segíthet, ha hagyod neki.

2021. júl. 20. 19:33
 127/141 anonim ***** válasza:
84%

Én valamit írnék, ami segít. Egyszer, amikor depressziós voltam, pszichiáterhez kerültem kényszerkezelésre, mert ö.gy. kísérletem volt.

Gyógyszereket lellett szednem és felügyelet alatt voltam apukám és tesóm által.

Akkor a tesóm egyszer azt mondta, hogy ezt nem betegségként kell felfognom, hanem állapotként.

Azért mondta, hogy értsem, ez egy szakasz az életemben, amin túljutok egyszer.

Én is ezt mondom neked, ez nem betegség, hanem állapot, amin túl jutsz segítséggel.

Kitartást!

2021. júl. 20. 23:49
 128/141 anonim ***** válasza:
9%
Nekem erről az jutott eszembe, hogy hány évtized a szakasz? 80-90?
2021. júl. 21. 01:43
 129/141 anonim ***** válasza:
32%
Ott már csak hipnózis se vízhez kérdező. Az egod már olyan hatalmasra nőtt hogy teljes kizsákmányolt téged ezért nem hagy változtatni szóval az ilyen dolgokat már nem lehete ébrenléti állapotba megoldani ide hipnózis kell
2021. júl. 21. 04:21
 130/141 anonim ***** válasza:
32%
Lefagyott a köcsög telefon szóval az a lényeg hogy itt már csak a hipnózis segíthet rajtad
2021. júl. 21. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!