Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azok, akiknek nem lehet...

Azok, akiknek nem lehet karrierje, illetve gyűlölik a munkájukat, hogy bírják?

Figyelt kérdés

Milyen hamar fásultak bele a mindennapokba?

Nekem sem lehet karrierem, anno rosszul választottam (többször is), 32-33 évesen pedig már újrakezdeni nincs értelme. Mások mennyire szenvednek emiatt?

32F

2021. máj. 24. 15:31
 131/141 A kérdező kommentje:
Nem kell ide semmilyen pszichológus, hiszen nincs lelki betegségem. Ez nem depresszió, nem személyisegzavar, stb. Egyszerűen csak rájöttem, hogy működik az élet és tudatosult bennem, hogy nekem nem sikerülhet semmi. Felesleges belemagyarázni olyan "segítséget", ami még csak nem is a tényleges problémára fókuszál. Azt már meg sem említem, hogy a probléma megoldhatatlan.
2021. júl. 21. 12:38
 132/141 anonim ***** válasza:
87%
Akkor miért írsz ide?
2021. júl. 21. 12:57
 133/141 anonim ***** válasza:
85%
Szar dolog, ha az ego irányítja az embert
2021. júl. 21. 13:06
 134/141 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező:

ez bizony személyiségzavar.

A modern pszichológiában zavarnak azt a mintázatot nevezik, ami kárt okoz neked, vagy másnak.

Ez a fajta viselkedés egyértelműen ilyen.

2021. júl. 21. 13:08
 135/141 A kérdező kommentje:

134: Ugyan már...

Focimeccs. Az egyik csapat vezet 8-0-ra és a 87. percben járunk. A vesztésre álló csapat feladta a küzdelmet, miközben technikailag még megfordíthatja, sőt meg is nyerheti a meccset.

Akkor ők most kezelésre szorulnak? Nem érthető a döntésük?

2021. júl. 21. 13:14
 136/141 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Egyrészt van még egy kis esélyük.

Másrészt az a feladatuk, hogy semmiképpen ne adják fel.

Ha nem tudnak nyerni, akkor szépíteniük kell annyira, amennyire csak bírnak.

Azért kapnak sokszor annyi fizetést, mint egy átlagember, hogy erre képesek legyenek.

2021. júl. 21. 13:28
 137/141 anonim ***** válasza:
82%

Az csak egy meccs

Hosszútávban kell gondolkodni, nem rövidtávban

Majd a következő meccsen nyernek

2021. júl. 21. 15:26
 138/141 anonim ***** válasza:
85%
A kérdezőnek a nyafogás a nyereség. Esze nem volt, azért választott sorozatosan rosszul. Szerelemben lehet ennyi rossz választás, de munkában, tanulásban, az csökkent képességeket jelent. Kérdező, neked az a bajod, hogy vagy egy bizonyos szinten, de fölfelé ácsingózol, oda, amihez nincsenek meg a képességeid.
2021. júl. 28. 16:03
 139/141 anonim ***** válasza:
82%
Megvannak a képességei csak az ego már annyira elhatalmasodott rajta hogy nem lát túl azon
2021. júl. 28. 19:23
 140/141 anonim ***** válasza:
31%

#138-as jól írja.

Te valószínűleg nem vagyok képes elfogadni a képességeid és ehhez mérten nem is tudsz számodra megfelelő pályát választani. Egyébként ne hidd hogy ez egyedi, rengetegen küzdenek ugyanezzel, csak másabb a hozzáállásuk.

2021. szept. 10. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!