Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha a férfi nem trendi 70 kg...

Ha a férfi nem trendi 70 kg vékony, az elég indok ahhoz hogy egyedül élje le az életét?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan fickòkat akik rendesek. Minden rendben velük csak a testalkatuk nem? És ez miatt semmi esélyük megismerkedni valakivel?

Én is ilyen vagyok! Nem kellek senkinek mert nem vagyok vékony.

36/F ☹️

jan. 30. 06:10
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Szerintem találhatsz kövéren is társat. Nehezebb, de nem lehetetlen, én látok kövéreket partnerrel. Van, akinek a párja is kövér, de két véglet is van. Sovány-kövér páros pl.

Másrészt a fogyás kívánatos lenne, mert valóban sok súlyos betegség rizikója. Egyrészt ha depressziós vagy, először azt érdemes kezeltetni, mert a depresszió aláássa az akaraterőt. Másrészt utána egy obezitológiai szakrendelést lenne érdemes felkeresni. Az edzés nálad valóban óvatosan kell, hogy történjen, a többi bajod miatt. De biztos van megoldás. Az anyagcseréddel is probléma lehet, erre is vannak megfelelő gyógyszerek, ha a hagyományos fogyási módszerek nem válnak be.

Jó fogyást és sikeres társkeresést kívánok! Ne hallgass a gúnyolódó ellendrukkerekre, akik itt tobzódnak.

febr. 16. 21:59
 42/43 anonim ***** válasza:

Hát kövér nőknél kell próbálkozni, suba subával ugye. Persze van néhány 50-60 kilós kis csajszi, akinek bejönnek a dagadt pasik, de azok sem fognak eléd állni és szerelmet vallani, hanem meg kell találnod őket.

De javaslom, ne rájuk vadássz elsősorban, pláne ilyen egészségi állapottal, ami a 60+ éves anyámnak van (többek közt az évtizedes túlsúly, elmismásolt diétás fogyások, majd többszörös visszahízások stb miatt), mert mire találsz egyet, elpatkolsz. No persze ha nem változtatsz magadon, mert ahhoz nem késő.

febr. 20. 19:39
 43/43 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük. Az egyszálbelűek soha nem fogják megérteni, milyen az, amikor az egész életed az eredménytelen fogyókúrázásról szól. Ők meg zabálnak napestig, és a genetikájuknak köszönhetően meg sem látszik, más meg már attól is hízik, ha egy csokis plakátra ránéz.
febr. 21. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!