Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha a férfi nem trendi 70 kg...

Ha a férfi nem trendi 70 kg vékony, az elég indok ahhoz hogy egyedül élje le az életét?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan fickòkat akik rendesek. Minden rendben velük csak a testalkatuk nem? És ez miatt semmi esélyük megismerkedni valakivel?

Én is ilyen vagyok! Nem kellek senkinek mert nem vagyok vékony.

36/F ☹️

jan. 30. 06:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
47%

Nem csak elhízott vagy, de incel is.

Főnyeremény.

jan. 30. 07:00
 12/43 A kérdező kommentje:

Mindenki azt szeretné hogy úgy fogadják el, amilyen! Én is

Nem próbálkozom senkinél. Ha egy nő adna konkrét jeleket. Vagy tények elé állítana? Úgy lehetne valami. De lőtéri kutyát nem érdeklek.

jan. 30. 07:04
 13/43 anonim ***** válasza:
59%

"Vagy tények elé állítana?"

Most írtam, hogy van rajtad kb. 30 kg zsírfelesleg. Ez egy elég konkrét tény. Pl. ezért is néznek téged levegőnek, plusz a búvalba..szott, negatív, életunt kisugárzásod miatt is.

Ennyire fontos számodra a saját egészséged, hogy megelégszel annyival, hogy ennyire elhízott vagy? Tehát akkor még igénytelen is vagy.

jan. 30. 07:07
 14/43 A kérdező kommentje:

13

Szerinted az összes tulsolyosnak tetszik ami? Nekem sem tetszik. 18 éves korom óta edzek. Minden szar kiegészítőt szedtem. Kondiba jártam, diéta alapján ettem hónapokig. Orvosokhoz mentem (nem kaptam segítséget) így 20 év küzdelem után elfogadtam magam. De a nők nem fogadnak el.

jan. 30. 07:10
 15/43 anonim ***** válasza:
55%
Igen. Egyedül is kiteszel kettőt.
jan. 30. 07:12
 16/43 anonim ***** válasza:
5%
Amíg a falás lesz az elsődleges szenvedélyed, igen, addig valóban nem fogsz senkit érdekelni.Esetleg egy ugyanilyen 30 kiló plusszal rendelkező nőt, akivel ez lesz az elsődleges közös program, amiben tökéletesen megértitek egymást.
jan. 30. 07:12
 17/43 anonim ***** válasza:
46%
Ja, és tudjátok egymást áltatni zabálás közben, hogy sehogysem tudtok lefogyni.
jan. 30. 07:14
 18/43 A kérdező kommentje:
Falàsròl szó sincs. Rugaszkodjatok már el kicsit attól hogy aki kövér az zabal meg fekszik.
jan. 30. 07:15
 19/43 anonim ***** válasza:
60%
Akkor mégis honnan van a súly? Gravitációsmeződ vonza be?
jan. 30. 07:18
 20/43 anonim ***** válasza:
62%

"Mindenki azt szeretné hogy úgy fogadják el, amilyen! Én is"

Te sem fogadod el magad, akkor mástól mit vársz?

jan. 30. 07:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!