Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül érzed magad, hiába...

Egyedül érzed magad, hiába vesznek körül emberek?

Figyelt kérdés

Te is ismered azt, amikor hiába van egy bejáratott baráti köröd, családod, mégis mintha soha, senkivel nem tudnál egy igazán mélyrehatót beszélgetni a bármiről (is)? Amikor lelki támaszra szorulnál, vagy csak belemennél egy komolyabb témába és hirtelen mindenki fáradt lesz, fejfájás gyötri, vagy mennie kell?! Szar dolog a társas magány, nekem ilyenek a kapcsolataim és szívesen változtatnék rajta. Ha te is így állsz hozzá, beszélgessünk, vitassuk meg az élet dolgait, vagy csak ventilláljuk ki magunkból a frusztrációt együtt, akár írásban, akár élőben. Budapest környéki embereket szívesen megismernék és kialakítanék egy kisebb társaságot, ha van rá igény. Életkor nincs megszabva (én egyébként a 30-as éveim taposom és férfi vagyok), nem szintúgy és tabuk sincsenek - a legalitás határain belül!

Hogy egy régi klasszikust idézzek: "Gyerünk, csináljuk meg!"

tegnap 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb mindenki npc
tegnap 22:11
 2/5 tejjelkifili ***** válasza:
Szerintem nagyobb társaságban nehéz mélyebb beszélgetéseket folytatni. Ha meg valakivel kettesben vagy, akkor ott 50%-ban rajtad állnak a dolgok. Szóval szerintem nem árt végig gondolnod a saját oldalad sem.
tegnap 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
tegnap 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Innen, a Gyakoriról az elmúlt két évben nyolc hasonló mentalitású kérdezővel kezdtem el írogatni. Mind arról panaszkodott,hogy nem értik meg,akikkel él azoktól a falra tudna mászni, barátok eltűnnek,munkahelyen pedig képtelen normálisan beszélgetni.

Budapestiek voltak,én is az vagyok. Kivétel nélkül mind a nyolc eltűnt,átlag hat - hét levélváltás után. Nemhogy beszélgetés, vagy találkozás nem történt,de ilyen csoport szóba sem került.

Pedig sok embernek jól esne,ha kötetlenül kibeszélhetne dolgokat és nem kéne színészkednie sem otthon,sem munkahelyen.

Saját példám az,hogy lényegében senkim sincs,barátok a családjuk miatt tűntek el,a munkahelyen csak a panaszkodás,siránkozás,politizálás megy.

Komolyan mondom, hogy nagyon sokszor a csend esik jól és az,hogy nem hallom az emberek kárálását.

Értelmes emberek társasága felüdítő,de ma már ilyet találni, létrehozni abszurd kategóriába tartozik. Sajnos.

F/Bp

ma 04:56
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 A csend jó szerintem is. A legjobb. Hiányzik a hasonló mentalitású emberek társasága nekem is. Az a baj, hogy ha létre is jönne egy ilyen társaság, hamar megtalálnánk egymásban a hibát, a rosszat, most nem jó stb. Kritikusak vagyunk nagyon, szerintem ez lehet a baj velünk. Pedig hasznos a jó társaság, a szellemi kalandozás felüdítő lehetne.
ma 05:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!