Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha a férfi nem trendi 70 kg...

Ha a férfi nem trendi 70 kg vékony, az elég indok ahhoz hogy egyedül élje le az életét?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan fickòkat akik rendesek. Minden rendben velük csak a testalkatuk nem? És ez miatt semmi esélyük megismerkedni valakivel?

Én is ilyen vagyok! Nem kellek senkinek mert nem vagyok vékony.

36/F ☹️

jan. 30. 06:10
1 2 3 4
 1/40 anonim válasza:
64%
Igen.
jan. 30. 06:18
 2/40 Janaqks ***** válasza:
0%
Van akinek vékony srácok jönnek be, szóval ez szerintem nem ok. Ha megkérdezhetem,mikyen magas vagy a 70 kg-odhoz?
jan. 30. 06:20
 3/40 A kérdező kommentje:

2

Ha nem volt világos a kérdés! Nem én vagyok 70 kg! Hanem ez lenne az elvárás! 180/110 vagyok.

jan. 30. 06:22
 4/40 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell indok hozzá, hogy egyedül élhesse az életét.
jan. 30. 06:24
 5/40 Janaqks ***** válasza:
Bocsánat, félreolvastam. :(
jan. 30. 06:25
 6/40 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, van, akinek az elhízott alkat tetszik. Rengeteg kövér férfi van párkapcsolatban.

De remélem azzal tisztában vagy, hogy az elhízottság rengeteg egészségügyi problémát okoz.

jan. 30. 06:29
 7/40 A kérdező kommentje:
Mindig szerettem volna egy társat akit szerethetek és ő is engem. De mindenkinek a menő férfiak kellenek. A másik csoportban meg a gazdag férfiak. A harmadik női csoport meg az iskolai végzettségre izgul. Aki nem diplomás az nekik kevesebbet érő személy(fogyatékos).
jan. 30. 06:30
 8/40 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom, te is a 165 centi max. 55 kilós hölgyek között nézegetsz.

Nincs igazad. Az én párom alacsony, testes, kopaszodó, nincs diplomája. De egészséges önbizalommal rendelkezik, olvasott, kedves. Senkire nem cserélném le.

Mondjuk, nem is nyavajog, és hajlandó tenni azért, hogy fejlődjön...

jan. 30. 06:45
 9/40 anonim ***** válasza:
71%

Mit teszel a nyavajgáson kívül, hogy legyen valakid? Legalább 30 kg zsírfelesleg van rajtad.

Hány kövér csajnál próbálkoztál eddig?

jan. 30. 06:49
 10/40 anonim ***** válasza:
76%

"Hány kövér csajnál próbálkoztál eddig?"

Egynél sem.Azokra nem áll fel neki.

50 kilóst akar, akit ekkora súllyal agyonnyomna az ágyban.Vagy simán elvárná, hogy a csaj lovagoljon mindig, mert ő két lökés után kifulladna más pózban.

jan. 30. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!