Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki egyedül szilveszterezik,...

Aki egyedül szilveszterezik, hogy éli meg?

Figyelt kérdés
Ilyenkor még rosszabbul érzem magam. Mindenki bulizik, társaságban van én meg egyedül szenvedek, ahogy az év többi napján.

dec. 31. 08:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
ugy hogy leszarom, fuldugo fulbe, szemfedo, masnap minden olyan ahogy ment regebben, nekem is a szilveszter/karacsony ilyen, egyedul vagyok.
dec. 31. 09:01
 2/25 anonim ***** válasza:
34%
Ki állít meg, hogy elmenj egy buliba?
dec. 31. 09:05
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Tini koromban elviselhetetlen lelki fájdalmat okozott (bármit megtettem volna hogy változtatni tudjak), huszonévesen is, csak már kevésbé, aztán már nem érint meg.

Aludni fogok, nem érdekel az alkoholizálás, se a közösségi lét, magányos, emberkerülő lettem, de azért kettesben elbeszélgetni valakivel időnként és elmenni ide-oda nagyon-nagyon jó lenne...

dec. 31. 09:26
 4/25 anonim ***** válasza:
78%
Év közben kereshetsz hasonlóan magányos embereket és velük lehet közösséget építeni, fiatal korban ez még könnyebb.
dec. 31. 09:27
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én meg kezdem bánni hogy igent momdtam egy házibulira, ahelyett hogy itthon punnyadnék. MOstanában szeretek egyedül punnyadni. Jó, amúgy kiterjedt baráti köröm van és párkapcsolatom is van, de nem élünk együtt.
dec. 31. 09:32
 6/25 anonim ***** válasza:

Én most épp megyek házibuliba, de bőven volt olyan eset amikor itthon voltam és nem volt program.

Igazából szilveszter is ugyanolyan nap, mint a többi, attól több ember bulizik ma az nem akadályoz meg engem hogy valami mást csináljak otthon a nyugiban.

dec. 31. 09:40
 7/25 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk már, hogy a Szilveszter uolyan nap... Nem, a gyakorlati értelemben nem. Az aljanép matt részegre issza magát és annyira beba....ik, hogy a fele nem is tud magáról!

Erre kiváló alkalom a Szilveszter, amikor is tömegesen és elfogadottan megy ez.

Ez egy ünnepi alkalom az alantas emberek számára, akik pia náélól nem bírnak élni...

Persze vannak szofisztikáltabbak is, akik párjukkal, családjukkal stb., békében töltik el az ünnepeket, kulturált (azaz nem bömbölő zene és 8000liter pia mellett) környezetben.

És persze vannak a magányosak, de tekintettel arra, hogy ez az állapot nem Szilv.-függő, hanem feltehetően a mindennapokban is úgy élnek, számukra érvényesül az, hogy ez a nap egy a sok közül.

dec. 31. 09:58
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem olyan lesz ez is, mint a többi, normál napom, mint például amilyen volt a mostani karácsonyom is. Este 21 óra körül elálmosodom, lefekszem és már csak másnap ébredek fel.
dec. 31. 10:04
 9/25 anonim ***** válasza:
hova valosi vagy és hány éves? menj emberek közé a fötérre mindig van valami hasonlo
dec. 31. 10:19
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem érdekel más, egyedül is el lehet b*ni az időt.
dec. 31. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!