Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki egyedül szilveszterezik,...

Aki egyedül szilveszterezik, hogy éli meg?

Figyelt kérdés
Ilyenkor még rosszabbul érzem magam. Mindenki bulizik, társaságban van én meg egyedül szenvedek, ahogy az év többi napján.

dec. 31. 08:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Penz nelkul amugyse mennék sehova meg senkivel. Igy amugy deepresszios is vagyok tehát mégcsak felöltözni se lenne erőm.

Hál ég nyugger meg családos szomszedaim vannak, ahol már 8 kor alvás van es csend.

Aztán még pár nap éhezés és végre jön a fizu. Na akkor fogok feléledni csak.

dec. 31. 10:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ohhh nagyon jól elvagyok én magamnak.

Behűtöm a pezsgőt, éjfélkor felöltözök jó vastag bundàba, kimegyek az erkélyre tűzijátékot nézni és közben elkortyolgatok egy üveg pezsgőt.

Ez eltart hajnal 2-3-ig aztán csucsu.

Igazából ugyanolyan, mint minden átlagos nap amikor nem kell dolgozni menni másnap annyi különbséggel, hogy olyankor sört iszok, most azt kihagyom.

dec. 31. 10:57
 13/25 anonim ***** válasza:
Elég szarul, egyik társaság sem hívott el, hívatlanul meg nem fogok beállítani. Egyébként sem szeretem az ilyen "bulikat", csak kényszerből megyek mert szocializálódnom kell. Én egyébként ma is dolgozom, de semmi motivációm nincs és csak szenvedek. Vettem egy pezsgőt, aztán elfogyasztom egymagam.
dec. 31. 11:12
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen mond ez sokat, mint egy tini, de őszintén én nagyszerüen érzem magam egyedül. Nem is nagyon érdekel már a szilveszter, de én ilyenkor magamat szoktam kicsit megajándékozni, jól érezni magamat csak simán a magam otthonomban.

De ez csak én vagyok, tudom, hogy sokaknak ez megviselő.

dec. 31. 11:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Engem hidegen hagy.. örülök, ha el bírok menni másodikán ahova el kell mennem, mert már kb 10 napja beteg vagyok. Amúgy sem nagyon lenne kivel menni, de így nagyon nem érdekel az egész.
dec. 31. 12:40
 16/25 anonim ***** válasza:
valaki dunaujvárosban?
dec. 31. 14:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Keservesen, már több éve, hogy észre vettem, a Karácsony jó egyedül is, szép..., semmi gond, de a Szilveszter az megvisel rendesen évek óta, talán ez most enyhébb lesz, nemrég jöttem haza, dolgoztam önként, picit piálok, főzök, fürdök, aztán alszok egy nagyot, s mindezt azt idén először külföldön, talán azért nem kemény most annyira, mert itt egész évben egyedül vagyok, nem bánt annyira egyedül lenni Szilveszter este sem, nem úgy mint otthon...

Nahhh, fel a fejjel!, holnaptól lesz egy éved, hogy változtass! ;)

dec. 31. 18:09
 18/25 anonim ***** válasza:

Nyolcadik éve egyedül...Első négy évben nagyon rossz volt,most már közöny.Átalszom magam az új évbe, más opció nincs jelenleg.

F

dec. 31. 18:55
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint az év többi napja. Eddig is egyedül voltam, most is egyedül vagyok.
dec. 31. 20:03
 20/25 anonim ***** válasza:

Azt hiszem olyan 26 éves korig fontos volt a társaság. Volt olyan, h nagymamámmal szilveztereztünk ketten-az nagyon vagány volt, filmeket néztünk, beszélgettünk, koccintottunk, a kandalló előtt, kint a hegyekben, hóban..

Olyan is volt h anyámék elmentek bulizni én meg lefeküdtem aludni. Mivel kamaszként elég durván kiéltem magam, most nincs annyira szükségem dorbézolni. A Mikulás jobban megviselt egyedül..senki sem dugott a cipőmbe semmit.

Most pedig lázas vagyok..

B.Ú.É.K!

dec. 31. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!