Életemben először egyedül szilveszterezek, mit csináljak?
Nem, nem vagy rossz ember. Attól még nem leszel rossz ember, hogy neked nem program az, nem elégít ki az az élet, hogy hetente többször eljárj inni és ennyi.
Nincs ebben semmi rossz, vannak akik még így vannak, csak meg kell találni a hozzád hasonló embereket.
Valamivel kösd le magad, filmezz, nézz tv-t, olvass, stb. :)
Én is filmet néztem, most meg itt is írok meg facebookon írt egy nagyon jó barátom aki szintén otthon szilveszterezik. Igaz idősebb nálam 15 évvel, a gyerekei szintén elmentek már, a férje meg sosem volt az a nagy bulizós és ő vele is tegnap közölték hogy szilveszterkor ugorjon be dolgozni mert náluk az egyik őr kórházba került
A barát akivel beszélgetek ő is egyedül van és mondta hogy ő már nem megy sehova, együtt beszélgetünk 3 évig dolgoztunk együtt onnan ismerjük egymást és tartjuk a kapcsolatot rendszeresen beszélünk.
Még gondolkodok rajta de lehet átmegyek hozzá autóval 10 perc alatt oda érek, alkoholt meg semmi esetre sem ihatok mert gyógyszert szedek direkt alkoholmentes pezsgővel készültem.
És az egyetem előttről nem maradtak barátaid?
Egyébként: lehet tévézni, filmet nézni (nem hiszem, hogy csak egy fajta filmet szeretsz), játszani, Gyyakorikérdéseken röhögni (éjfél után garantált szórakozás), chatelni, Sas-kabarét megnézni felvételről, ha szereted a sportot, éjszaka egy csomó jó hokimeccs lesz, és az onhockey pont tv oldalon mindegyik élőben nézhető, stb. Egyedül élsz?
Leendő értelmiségiként meg szerintem magad is meg tudod válaszolni, hogy rossz ember vagy-e, amiért neked nem az a kikapcsolódás, hogy tajrészegre iszod magad. ;-)
"Itt meg nem akarok ismerkedni, a leendő párom remélem személyesen fogom megismerni."
Miért, miben lenne az hátrányos vagy rossz? Nem az fogja egy kapcsolat minőségét meghatározni, hogy az első köszönés milyen díszletek között zajlott.
De nem az én dolgom, mindenki annyi ajtót csuk be maga előtt, amennyit akar. :)
Ami a mai napot illeti: nézd pozitívan a helyzetet! Ne azt vedd számba, amid nincs, hanem azt, amid van!
Utolsó előtti: Egyedül élek, ha majd párkapcsolatban élek, akkor talán nem is fog semmit jelenteni a szilveszter. Elméletileg maradtak barátaim, ők azok, akik hetente többször betépnek/lerészegednek, így gyakorlatilag nem maradtak barátaim.
Utolsó: Szerintem egy tartós kapcsolat alapja az, hogy először a leendő párommal személyesen beszélek, utána alaposan megismerem. Igaz, ezen a téren eléggé elfogult vagyok, senkit nem ismertem meg még interneten keresztül, igyekeztem távol tartani magam mindenféle közösségi oldaltól. Igazad van, ideig-óráig tartó szomorkodás az egész, délután már igyekszem újult erővel a jövőre koncentrálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!