Aki egyedül szilveszterezik, hogy éli meg?
Figyelt kérdés
Ilyenkor még rosszabbul érzem magam. Mindenki bulizik, társaságban van én meg egyedül szenvedek, ahogy az év többi napján.dec. 31. 08:48
21/25 anonim válasza:
Rosszul. Nincs semmilyen ünnepi hangulatom. Karácsonyfát állítottam de szerintem holnap lebontom mert már nincs kedvem nézegetni. Szilveszterkor dolgoztam, igaz hogy rendezvényen de már alig vártam hogy vége legyen, össze pakoljunk és jöhessek haza. Tavaly lázban égtem karácsony előtt pár nappal, vártam az ünnepeket de idén valahogy semmi nem tudott érdekelni. Eddig is egyedül töltöttem a szilvesztert de legalább néztem filmeket, ettem, ittam itthon stb. Ma semmit nem csináltam csak haza értem és nyomkodtam a telefont. Egy korty alkoholt nem ittam, nem koccintottam senkivel. Furcsa mert amúgy sok jó dolog történt velem az évben, sok célomat elértem szóval lett volna mit ünnepelni. Annyira tolta a kormány a képünkbe a propagandát, annyira sikerült egymás ellen uszítani a népet és (szerintem) annyira rossz az ország jövőképe is hogy semmi kedvem nem volt az ünnepléshez.
22/25 anonim válasza:
1 hete covidos vagyok bezárva egyedül. Napokig orvos sem volt. Pokoli volt az egész. A szilveszter már nem is érdekelt az a legkevesebb volt az egészből. A karácsony meg a két ünnep közötti programom jobban fájtak. Most is teljesen ki vagyok borulva hogy mehetek vissza a mókuskerékbe pihenés meg minden nélkül. Szilveszterért nem vagyok oda ha egészséges lettem volna el lettem volna vidáman egyedül is.
23/25 anonim válasza:
22
igen erre en is panaszkodok. sokszor ok is egybekotik a szabikat es kb 2 - 3 hetig nincs haziorvos vagy szakorvos. Akkor egy idosebb haljon meg, mert esetleg meg tudatlan is a lehetosegeirol? Sziv, errendszer gondjai vannak, venykoteles gyogyszer kene. Ha meg szakorvos na az megjobb.
24/25 anonim válasza:
23 de legalább a 1830as új ügyeleti rendszer is működésképtelen volt még a Fővárosban is. Max mentőt lejetett hívni ha valaki bevállalta a kórházat. Innentől az egyedül sziveszterezek egeszségesen ajándék lett volna.
25/25 anonim válasza:
Úgy élem meg, hogy elutazom pár napra. Erre gyűjtök egész évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!