Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is van rajtam kívül, aki...

Más is van rajtam kívül, aki még bőven 30 alatt van, és nem maradt egyetlen barátja sem?

Figyelt kérdés

jan. 3. 23:44
 1/7 anonim válasza:
88%
Előfordul persze, már hónapok óta egy üzenetet sem kapok
jan. 3. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Akikkel épp egy közösségben vagyok (suli, egyetem stb.), azok közül mindig találok 1-2 olyan embert, akikkel jól elvagyok, de amint vége annak az időszaknak és más irányba kezd el menni az életünk, onnantól mindig megszakad a kapcsolat. Ők se keresnek engem, és én se feltétlenül őket, mert azon túl, hogy megkérdezhetném, hogy mi van velük, igazából olyan tartalmasan már nem tudnék velük beszélni. Igazán mély barátságom, ami túlélte volna azt az időszakot, amiben megfogant, még nem volt. Abban bízok, hogy azokkal, akikkel most jóban vagyok (egyetem és egyéb közösség), valamilyen szinten később is fennmarad a kapcsolat, mert ezekben legalább több a közös érdeklődési kör, de az igazi erős barátság megéléséről már lemondtam, nincs tehetségem hozzá valahogy.
jan. 4. 00:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én. Próbáltam neten barátkozni, de vagy egyoldalú a beszélgetés vagy letiltanak miután bepasizbak/becsajoznak. (Mintha akartam volna tőlük valamit és zaklatö lennék 🤡)
jan. 4. 07:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 milyen idős vagy ? Beszélgetni van kedved ?
jan. 4. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül egy barátom van, aki bár valóban sokat jelent számomra, mégsem az igazi a helyzet, mert ő nem az a fajta, akivel be lehetne ülni valahova, vagy épp programokon lehetne részt venni. Pedig nekem ezekre is nagy igényem lenne.

Az viszont nálam is gyakori jelenség, hogy bekerülök egy helyre, vagy helyzetbe, ahol megtalálom azt a pár fős társaságom, vagy olyan embert, akit majdhogynem barátnak tudnék nevezni. Aztán vagy kikerülünk abból a közegből, vagy véget ér az együtt töltött idő, és ez az egész ismeretség megszakad, majdnem teljesen.

jan. 4. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Jelen. :(

29/F

jan. 7. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze
jan. 11. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!