Ha a férfi nem trendi 70 kg vékony, az elég indok ahhoz hogy egyedül élje le az életét?
Ismertek olyan fickòkat akik rendesek. Minden rendben velük csak a testalkatuk nem? És ez miatt semmi esélyük megismerkedni valakivel?
Én is ilyen vagyok! Nem kellek senkinek mert nem vagyok vékony.
36/F ☹️
23
És a többi felsorolt is egyszerre jelen volt?
25
Korábban nekem is sikerült. Voltam 130 kg is, aztán 77 re lefogytam. De már nem 26 vagyok,hanem 36, és bizony amiket fentebb felsoroltam azok mind gyengítenek.
185/98 kiló vagyok.
Mindig nehezen ment az ismerkedés nőkkel meg a haverkodas férfiakkal.
Nem ezen múlik.
Tök mindegy hogy nézel ki ,a magabiztosság a lényeg, hogy azt sugàrozd
28
Gratulálok.
Nem írtam hogy nálam ellenkezőleg történt. Szakított velem a barátnőm. Munkahelyi stressz, családban sorban jöttek a tragediak. Elkezdtem többet enni és nem jókat. A felhízas ugyan úgy történt mint bárki másnál. Többet kalóriával.
A lefogyas viszont egészen más. Volt hogy majdnem egy hónapig csak étel helyettesítő fehérje port ittam. És akkor sem fogytam. Miközben dolgozni is jártam. Szóval vannak betegségek amik ennyire leleasitjak vagy akadályozzàk a fogyást. Ezért már komolytalan számomra a tiktokon a sok edző meg önjelölt orvos akik előadják hogy kaloriadeficitben lenni és nagy kaland. Ha ezen múlna akkor sok több lenne az egészséges vagy vékony ember.
Ott bsztad el, hogy nem volt akaraterőd az elért súly megtartásában.Sajnáltathatod magad a hátralevő életedben, de kizárólag a te hibád az ismételt elhízás.Az életmód váltás egy életre szól és nem 1 évre, ha valaki tényleg nem akarja kidobni az ablakon az elért eredményt.Gyenge jellemű ember vagy és ez sok embernek taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!