Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha a férfi nem trendi 70 kg...

Ha a férfi nem trendi 70 kg vékony, az elég indok ahhoz hogy egyedül élje le az életét?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan fickòkat akik rendesek. Minden rendben velük csak a testalkatuk nem? És ez miatt semmi esélyük megismerkedni valakivel?

Én is ilyen vagyok! Nem kellek senkinek mert nem vagyok vékony.

36/F ☹️

jan. 30. 06:10
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

"Volt hogy majdnem egy hónapig csak étel helyettesítő fehérje port ittam. És akkor sem fogytam."

Persze hogy nem!1 hónap lfsz!!!!És nem ilyen szarokat kell inni.

Lassú szénhidrátok, rostok,(a cukor, keményítő ,fehér liszt nem az), kevesebb zsír, több fehérje, napi min.2,5 l víz, nem cukros,édesítős szar löttyök,több mozgás.És emellé napi min. 5x-i étkezés és nem jóllakásig zabálás!!!A fejedet kell átállítani, mert ott van a fő baj, nem a betegségeidben.

jan. 30. 08:04
 32/40 A kérdező kommentje:

30

Több évig tartottam mire újra felhíztam.

31

1 hónap alatt is látszódnia kellett volna ha a bmi alapján 2500 volt a kalória szükséglete a szervezeteknek és 800 át se vittem be abban az időszakban. Az minden egyes nap erősen minusz kalória és bintania kellett volna a raktàrozott energiát a testen lévő zsírt.

jan. 30. 08:11
 33/40 anonim ***** válasza:
Nem, nem kellett volna!A test nem úgy működik, mert szerinted így kellene működnie.Van, hogy több hónap is kell mire beindul.Te nem voltál kitartó, feladtad rövid idő alatt.És először a fejedben kell rendet rakni.Amíg ott nem vagy rendben, addig nem változik semmi.Ríhatsz életed végéig, hogy senki rád se néz.Nem is fog, mert a testeden látszik a gondolkodásod, a hozzáállásod mindenhez.A fogyás nem úgy működik, hogy 1 hónap alatt máris fogyni fogsz.A hízás sem 1 hónap alatt történik meg, ahogyan esetedben sem.A fogyáshozis min. ugyanannyi idő kell.
jan. 30. 08:23
 34/40 anonim ***** válasza:
Dagincel lol.
jan. 30. 08:24
 35/40 anonim ***** válasza:

Figyu kérdező, amíg csak a kifogásokat keresed, hogy miért is nem, addig mit vársz?Csodát?Na az nem lesz.Engedd el a nőzést, nem való az neked.Maradj inkább a kajálás mellett, közben nyafogj, hogy nem kellesz senkinek.Ez minden amire képes vagy.Ez a legkényelmesebb.

Rengeteg embert ismerek, akik képesek voltak fogyni és megtartani is, mert komolyan veszik és nem 1 hónap alatt akartak látványosan fogyni.Társuk is lett.Neked nem lesz, mert nem vagy rá alkalmas.

jan. 30. 08:32
 36/40 anonim ***** válasza:

#22 "Erős depresszió által egykori kényszer evesből. Aztán azt leadni nem egyszerű évek alatt sem. Ha az embernek olyan ülő a munkája és plusz a lelki állapota sem változott pozitív irányba."

Nah, én is így híztam el. :) De most rendeltem egy spinning kerékpárt, jövőhéten ér ide, majd leírom vele a tapasztalataimat. Egyébként én derék- és térdfájós vagyok, ami azért nem fog megakadályozni a spinningben, mert egyszer már sikerült sokat fogynom kültéri bringázással, csak akkor jött néhány újabb arconcsapás az élettől és visszazuhantam a depresszióba. De akkor a fogyástól a térdfájás is elmúlt.

Jah, meg van egy Yazio nevű app a telómon, amiben naplózom, hogy mit eszek és igyekszem nem meghaladni a napi kalóriakeretet. Szóval van ebből kiút én úgy gondolom, bár még én is most álltam neki a fogyásnak, de én lelkes és optimista vagyok! :)

Jah és ez: "Mindenki azt szeretné hogy úgy fogadják el, amilyen!" - ez nem igaz. Én nem akarom, hogy engem bárki is így fogadjon el, mert én sem fogadom el magam így. Nem is keresek párkapcsolatot, amíg így nézek ki, nem érezném magam jól benne.

jan. 30. 08:41
 37/40 anonim ***** válasza:
84%
Hagyjuk már ezt az incel kamut a divatos 70 kilóról... egy nő nem mondott ilyet a környezetemben, pedig elég sokat ismerek. Bizonyos magasságokhoz meg túl vékony is ennyi. És bőven van nemhogy ennél több kilót nyomó, hanem konkrétan kövér pasiknak is nője. Cucuka, nem ez lesz a probléma veled, ha eddig nem sikerült barátnőt szerezned, hanem inkább belül kellene kicsit rendet rakni.
jan. 30. 10:16
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog tetszeni amit írok. De te most középkorú vagy. Férfiak átlagosan 72 évig élnek. Persze ebbe balesetek és minden más ks beletartozik. De ha kövér vagy akkor eleve nem állsz jól a várható élettartalommal.

Ha incel vagy akkor a gondtalan tini szerelemből eleve kimaradtál. Az izgalmas 20-as évek bulis szabad szerelméből se kaptál semmit. És ezek már nem jönnek vissza. Mindegy mennyit rágod magad rajta, másoknak ez megadatott, te meg ha belegebedsz se kapod már ezeket vissza.

Amit tehetsz, hogy mostantól megpróbálsz kezdeni magaddal valamit. Nem kötelező. De ne hidd azt hogy a társadalom bármelyik tagja bármivel tartozik neked, vagy ha nem lesz barátnőd akkor az majd valahogy visszaüt ránk. Hiába haragszol, a probléma a tied marad. Vagy lefogysz, vagy egy dahadt dühkupac maradsz. Mindenki más élete ugyan olyan marad ígyis-úgyis. Szóval ha te magadért megteszed, GG. Ha nem, akkor is GG.

jan. 30. 11:15
 39/40 A kérdező kommentje:

38

Nem haragszok. Ezeket én is tudom. Engem ezzel nem lehet hergelni az gyakorin egy másik felhasználó aki a kor kapcsán ugrik! Az a "kereszténycel".

jan. 30. 11:27
 40/40 anonim ***** válasza:

A 180 cm-hez 80 kg volna az átlagsúly. Ez csak egy átlag, függ az alkattól, örökletes adottságoktól is. Ehhez képest + 10 kg még nem túl kövér, -10 kg még nem betegesen sovány.

Minden EGÉSZSÉGES embernek érdemes szem előtt tartani a saját normális súlyát, és ügyelni, hogy ne nagyon térjen el attól. Mindkét irányba való nagyobb eltérés sok hátránnyal jár egészségileg is, erőnlétben is, de önmagában mégsem végzetes.

Ha nem tudsz magadon változtatni (sport, diéta, életmódváltás), akkor nem tehetsz mást, FOGADD EL ÖNMAGAD olyannak, amilyen vagy, törekedj megtartani az egészséged.

Mindez nőknél és férfiaknál is így van - nyugodtan kereshetsz és találhatsz olyan partnert, akinek éppen a te testalkatod jön be. (Lehet hogy ő pont vékonyabb az ideálisnál, de a mackós srácokra bukik.)

Vannak kedves, boldog párok, akik mindketten kissé ducik ...

febr. 1. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!