Mit láthatott az a lány a barátjában,aki elvette az életét Angyalföldön?
29
2 honap azert nem olyan hosszu ido, meg ki tudja hanyszor talalkoztak ezalatt.
A lany csak 27 eves volt, valoszinuleg nem volt relevans tapasztalata, nem ismerte fel idejeben.
Mikor meg eszrevette, mar keso volt.
Gondolom odament a gyerek, szakitani akart a lany. A gyereknek meg elpattant valami, azt gyilkossa valtozott.
A mai hírek alapján az exét látta benne, aki tökre hasonlít a csávóra.
Meg az exéhez akart visszamenni a lány valszeg, ezért hirtelen felindulásból történhetett a srác megvadulása. Ez csak a kiváltó ok volt, az utsó csepp és lehet, hogy a srác tényleg a lányon vezetett le már mindent, minden sérelmét.
A lány szerintem túl korán kezdett kapcsolatba, nem heverte ki az exét, sőt tartotta vele a kapcsolatot s lehet, vissza is akart menni hozzá és az új srác valszeg annyira belebolondult ebbe a csajba, hogy nem tudta elviselni a szakítást és hogy (talán sokadjára) ő vesztett. Úgy gondolhatta, hogy ha az övé nem lehet, akkor senki másé se legyen a lány.
Engem érdekelne, hogy hol bujkál. Mármint hol tud úgy elbújni, hogy ne bukkanjanak rá.
Szerintetek? Vagy szerintetek külföldön van?
Igen, tenyleg, most olvastam.
Azert nekem furcsa volt a szohasznalat, miszerint ostobasagnak minositette a tettet. Ez nem az a kategoria.
Utolso, szerintem itthon bujkal.
Ha ki is ment, nem hasznalhatja az iratait, bankkartyajat. Gondolom valaki tamogatja penzzel...
Kivancsian varom, mikor kapjak el, ha mar ennyire gerinctelen, h nen vallalja a felelosseget es elbujdokolt.
Amugy a gyilkossag elévülhet?🤔
Ugy emlekszem, vmi 20 ev volt, de azt mintha mar eltoroltek volna🤔
37: szerintem semmiképp nem ismerősöknél vagy barátoknál, hiszen ott keresnék először.
Én azt gondolom, hogy ha az ember ilyen bűntettet hajt végre, az utána szégyelli magát és enyhülést keres, magányt a természetbe elmenekülve. Vagy öngyilkos lesz. De inkább azt gondolom, hogy elmenekült a hegyekbe és valami faházban húzza meg magát.
Külföld nem biztos, hiszen rögtön lekapcsolnák, de ha megborotválkozik, teljes külsőt vált, akkor talán elvegyülhet a migráncsok között vagy hasonló, hiszen papírok nélkül másképp nem lehetne szerintem, hacsak nincsenek alvilági kapcsolatai, de nem hiszem, hogy lennének.
Szerintem most épp egy sziklán áll és azon gondolkodik, hogy leugorjon-e avagy feladja magát. Kivéve persze, ha tényleg pszichopata, mert akkor nincs lelkiismeret furdalása.
"Azert nekem furcsa volt a szohasznalat, miszerint ostobasagnak minositette a tettet. Ez nem az a kategoria."
Egyetértek!
Ez nekem is nagyon megütötte a fülem. Ostobaság helyett a szörnyűség találóbb kifejezés lett volna a tettére, de lehet, hogy nem akarta felfedni a dolgot és azért használta az ostobaság szót, mintegy védekezésül, de hát ez nem egy kis botlás, hanem annál jóval súlyosabb..
Csak még valszeg nem fogta fel akkor, de mostanra már biztosan beérett nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!