Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit láthatott az a lány a...

Mit láthatott az a lány a barátjában,aki elvette az életét Angyalföldön?

Figyelt kérdés
Azt írták társkereső oldalon ismerkedtek meg.Sok férfi van fent a neten.Hogyhogy pont egy ilyen pszichopatát választott a sok férfi közül?

2023. júl. 17. 21:02
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg "a lúgos orvosnak"(aki az előző baràtnőjének a nemi szervét öntötte le lúggal) is volt még utàna is nője....
2023. júl. 17. 21:18
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

Egy bántalmazó nem egy pofonnal indítja az ismerkedést. Egy gyilkos se úgy köszön el az első randin, hogy belenyom egy kést a vesédbe.

A rendezett sorozatgyilkosok családja és szomszédsága is mindig meg van lepve, hogy "annyira rendes fickó volt". Ted Bundy-t még a tárgyalásán és a bebörtönzése után is sztárolták, - már börtönben ült, mikor elvett egy nőt, és gyereket csinált neki, és zsák számra kapta a szerelmes leveleket - annyira megnyerően elő tudta magát adni.

Így választhatott ki pont egy pszichopatát.

2023. júl. 17. 21:19
 13/56 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi lennék melyik társkereső oldalon ismerkedtek meg.Talán a Tinderen?
2023. júl. 17. 21:30
 14/56 anonim ***** válasza:
92%
Igazából lényegtelen, ugyanis a mai világban már mindenütt hemzsegnek a személyiségzavaros emberek.
2023. júl. 17. 21:33
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

Amugy ez eleg gaz, en extra ovatos vagyok, igy nem is ismerkedek online.

Nekem nem volt szimpatikus kep alapjan. Kis nyalas feje volt, nekem nem jokepu, es nem azert mondom, mert gyilkos valt belole.

Sok cikket elolvastam az esetrol, mar a volt baratnojenek a barati kore vagta mi van. Irtak, h nem szerettek, bomlaszto volt.

Amugy Teden szerintem nehany kepen latszik az orulet.

Ranezek nehany kepere es felall a hatamon a szor tole.

Nagyon sajnalom szegeny kislanyt, meg a csaladjat.

Pedig szinte biztos, h o tette, mi masert bujkalna... ugyan hol lehet?

Na es az o anyukaja hogy erzi magat...🤔

2023. júl. 17. 21:35
 16/56 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy burkolt “én normális pasi vagyok, miért nem inkább engem választanak a nők” kérdés?
2023. júl. 17. 21:36
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
16:)))
2023. júl. 17. 21:41
 18/56 anonim ***** válasza:
61%
#15 ezt már csak beleképzeled az esetet ismerve, én megnéztem a pasi facebookját és nekem pont az az ijesztő, hogy egy full normális fickónak tűnt. Mármint semmi olyan vonása nincs, amire azt mondanám, hogy “na az ilyet messziről kerülném”, nincs bűnöző külseje. Ja és sajnos rengeteg kontrollmániás, féltékenykedő pasi van, mégsem lesz mindből gyilkos, érted, hiába tudták az exének a barátai, hogy nem százas a csávó, azért erre biztos senki nem számított. Bár pont ez legyen mindenkinek intő jel, hogy a betegesen féltékenykedőket messziről kerüljék…
2023. júl. 17. 21:41
 19/56 anonim ***** válasza:
65%
Másik tanulság: Szép lányként ezért nem szabad alulválasztani. A féltékenység ezt is kiválthatja a csúnyább pasikból.
2023. júl. 17. 21:50
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

18. Ted Bundyra irtam, h latszik az orulet.

"Amugy Teden szerintem nehany kepen latszik az orulet.

Ranezek nehany kepere es felall a hatamon a szor tole."

Ezen a fiun nem latszott egyaltalan semmi, ahogy mondod. Teljesen atlagos, en azt irtam rola, nekem nem tetszett. Nekem nem jokepu, nem lattam sarmosnak. Atlagos, nem csunya.

2023. júl. 17. 21:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!