Mit láthatott az a lány a barátjában,aki elvette az életét Angyalföldön?
Egy bántalmazó nem egy pofonnal indítja az ismerkedést. Egy gyilkos se úgy köszön el az első randin, hogy belenyom egy kést a vesédbe.
A rendezett sorozatgyilkosok családja és szomszédsága is mindig meg van lepve, hogy "annyira rendes fickó volt". Ted Bundy-t még a tárgyalásán és a bebörtönzése után is sztárolták, - már börtönben ült, mikor elvett egy nőt, és gyereket csinált neki, és zsák számra kapta a szerelmes leveleket - annyira megnyerően elő tudta magát adni.
Így választhatott ki pont egy pszichopatát.
Amugy ez eleg gaz, en extra ovatos vagyok, igy nem is ismerkedek online.
Nekem nem volt szimpatikus kep alapjan. Kis nyalas feje volt, nekem nem jokepu, es nem azert mondom, mert gyilkos valt belole.
Sok cikket elolvastam az esetrol, mar a volt baratnojenek a barati kore vagta mi van. Irtak, h nem szerettek, bomlaszto volt.
Amugy Teden szerintem nehany kepen latszik az orulet.
Ranezek nehany kepere es felall a hatamon a szor tole.
Nagyon sajnalom szegeny kislanyt, meg a csaladjat.
Pedig szinte biztos, h o tette, mi masert bujkalna... ugyan hol lehet?
Na es az o anyukaja hogy erzi magat...🤔
18. Ted Bundyra irtam, h latszik az orulet.
"Amugy Teden szerintem nehany kepen latszik az orulet.
Ranezek nehany kepere es felall a hatamon a szor tole."
Ezen a fiun nem latszott egyaltalan semmi, ahogy mondod. Teljesen atlagos, en azt irtam rola, nekem nem tetszett. Nekem nem jokepu, nem lattam sarmosnak. Atlagos, nem csunya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!