Mit láthatott az a lány a barátjában,aki elvette az életét Angyalföldön?
Figyelt kérdés
Azt írták társkereső oldalon ismerkedtek meg.Sok férfi van fent a neten.Hogyhogy pont egy ilyen pszichopatát választott a sok férfi közül?2023. júl. 17. 21:02
1/56 anonim válasza:
Nyilván nem volt ráírva, hogy az. Full meg tudják játszani magukat. Elvileg féltékenykedő volt, de azért abból sem egyből arra gondol az ember, hogy egy gyilkos…utólag könnyen okoskodunk.
2/56 A kérdező kommentje:
Jóképű volt?Sármos?Jómódú?Humoros?Mivel foghatta meg a lányt?Én férfi vagyok,nem tudom megítélni melyik férfi jóképű és melyik nem.
2023. júl. 17. 21:04
3/56 anonim válasza:
Azt hitte, hogy intelligens. Nem tudom már az amerikai csalàdírtó nevét, de ő ugyanúgy nézett ki, mint ez a férfi.
4/56 anonim válasza:
Szerintem azért, mert az igazi pszichopatákra jellemző a különösen megnyerő modor, a megnyerő külső, az önmagát eladni tudás, amelyekkel behálózza az áldozatát, aztán magából kikelve megmutatja a valódi arcát.
5/56 anonim válasza:
Amúgy eléggé pszichopata feje van...
6/56 A kérdező kommentje:
Nem volt szerencséje a lánynak.Annyi férfi van fönt a társkereső oldalon és pont egy őrültet fogott ki.
2023. júl. 17. 21:06
7/56 anonim válasza:
Egyébként még körözik? Lehet öngyilkos lett, mint a szegedi gyógyszerész, aki megölte a fiatal párt.
8/56 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom még keresik.
2023. júl. 17. 21:10
9/56 anonim válasza:
Kérdező, mindenki próbálkozik. Ez a kapcsolat két hónapos volt. Gondolom rájött, hogy gond van és lépni akart amit ez az örült nem vett jó néven.
A többi férfi normális, biztos vagy te ebben?:)
10/56 A kérdező kommentje:
9 nem minden férfi normális,de azért vannak.És a pszichopatának ráadásul még volt a lány előtt is kapcsolata.Kíváncsi vagyok ha életben van és leüli a börtönben a büntetését,utána is lesz nője?
2023. júl. 17. 21:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!