Mit láthatott az a lány a barátjában,aki elvette az életét Angyalföldön?
Na végre egy kérdés ezzel kapcsolatban! Nem nagyon mertem kiírni kérdést, pedig engem is érdekel a téma és hogy mi lesz majd ebből. Ami érdekes, hogy cikkek szerint biztos az országban van, de nagyon sokan írják, hogy vszeg már rég külföldön van. Pont ezen merengek én is. Eleinte én is külföldre tippeltem volna, de... Aki mentális gondokkal küzd, annak már önmagában elég, hogy hirtelen felindulásból elkövetett egy olyan súlyos bűnt, amit őmaga is elitél és egyik pillanatról a másikra változott meg az élete. Csütörtökig egy átlagember volt, majd péntekre lett belőle egy kőrözött gyilkos. Pont most olvasom az Állattemetőt és ott is pont ez ejt gondolkodóba, hogy az élete az embernek mennyire megváltozhat 1 pillanat alatt.
És egy mentális gondokkal küzdő valakinek már magában ezt elég feldolgoznia, pont ezért értek azzal a feltevéssel egyet, hogy még itt van az országban.
Külföldön új identitást szerezni vagy rendesen elbújni nem egy könnyű dolog (hiába is mutatják be ezt másképp a filmek), pláne átjutni a határon a lebukás veszélye nélkül és nem is vonzó valakinek, aki még emészti, hogy most hatalmas bajba keveredett a mentális állapota miatt.
Nem tudom, én ezt gondolom.
Ti hogy vagytok ezzel?
Bocsi az offért, mindjárt a fő kérdésre is reagálok, csak ez nagyon foglalkoztat, amit írtam az előbb.
"Hogyhogy pont egy ilyen pszichopatát választott a sok férfi közül?"
Ezek a jelek nem látszódnak elsőre. Kezdjük a fényképével. Sokan írják, hogy pszichopata feje van meg mentális beteg tekintete, de lehet csak ezt látják bele + hányan írták oda, hogy ki se nézték volna belőle a gyilkost a kép alapján.
Gondolj bele, ha nem az lenne, a szalagcím, hogy körözik, mert megölt valakit, hanem az, hogy megmentette a lány életét, biztos senki sem látná a pszichopatát meg a beteget benne.
Tehát a nő látott róla egy képet első körben.
Másodszorra a gondok már akkor kezdődtek, amikor már együtt jártak. A pszichopatákról sokat nem tudok, de a szociopatáknak megvan az a tulajdonságuk, hogy nagyon meg tudják téveszteni az embert.
Bocsánat, hogy Harry Potterre hivatkozok, de ott is hány ember imádta és tisztelte voldemortot és látta egy kedves, udvarias, tudásszomjas roxfortos diáknak, mielőtt lett egy sorzoatgyilkos belőle.
A szociopaták is el tudják érni, hogy imponáljon a modoruk, hogy érezd mellettük a biztonságot és így simán átjuthatnak a társkereső rostán és később elentkezhetnek a gondok, amikor már együtt járnak.
De valóban pszichopatáról vagy szociopatáról beszélünk?
Mert én inkább érzem ezt másnak. Vannak hasonló személyiségzavarok, ahol annyira ingadozik az illető hangulata, hogy a személyiségére is kihat. Simán lehet egy szimpatikus valaki egy ilyen ember, aki érdekel téged, akivel járni akarsz, akivel mindent meg tudsz beszélni, aki mellett biztonságban vagy. És arra jobban ráillik az, hogy hirtelen felindulásból követ el valamit, míg a szociopata ennél kicsit másabb.
Én nem írom le, melyik betegségre gondolok, mert akik szintén ebben szenvednek, nekem jönnek. :D <3 De Az amire gondolok még illik is a képbe, amit az egyik pszichológus mondott, hogy végig gyűlt benne a harag, ami kirobbant belőle.
De kicsit átevezve erről az analizálásról, a kérdés jogos, hogy ha már jelenkeztek a gondok, a férfi birtokolta a nőt, a nő miért nem menekült ki a kapcsolatból.
Ez nyilván nem egy komplikált eset, ahol már évek óta házasok és ott van egy gyerek is, hanem nemrég ismerte meg.
Nagyon könnyű kiszeretni valakiből és elmenekülni tőle, ha a kapcsolat elején nem klappol valami.
Szóval azt tippelem, hogy vagy a birtoklás nem volt olyan mint amilyennek leírták és a férfi furcsa volt, de tűrhető határokon belül, vagy pont hogy brutálisabb volt és a nő azért nem merte elhagyni, mert félt, hogy a férfi komoly kárt tesz magában.
Ha előre elhetne tudni, hogy ki ilyen elmebeteg akkor nem kevés gyilkossággal lenne kevesebb, csak épp ez a titok a dologban, hogy nem lehet előre senkiről megmondani, hogy pontosan ki is.
Ennyi erővel mi van azokkal az esetekkel mikor több évtizedes házasság után öli meg valaki a férjét / feleségét?
De kicsit átevezve erről az analizálásról, a kérdés jogos, hogy ha már jelenkeztek a gondok, a férfi birtokolta a nőt, a nő miért nem menekült ki a kapcsolatból.
Valoszinuleg epp ezt probalta az a szerencsetlen lany... Ez lehetett, ami elkattintotta Robert agyat...
28, igen, én is úgy gondolom, hogy a lány ki akart szállni a kapcsolatból és erről beszéltek, ez volt ami kiváltotta a párjából az érzelni zavart.
De én úgy általánosságra, a 2 hónapra gondolok. Állítólag a lány nagyon sokáig fuldoklott ebben a kapcsolatban vagyis legalább a férfi 2 hónapig birtokolta őt.
Én messze lakok a történtektől és tutira nem láthattam élőben a fazont, de annyira ismerős feje van. Én több társkeresőn is fenn vagyok évek óta, talán láthattam már képeken. Mondjuk nekem egyáltalán nem jön be, inkább kicsit taszító. Amugy az ilyesmi nem a külsőn múlik, akármilyen külsejű lett volna a barátnője, ugyanígy bánt volna vele, mert ezeknek a birtoklás a lényeg.
Mit láthatott a lány benne?
Nos a lány kezdetben biztos nem vett észre intő jeleket, pedig lehettek.
A srác viszont láthatta, hogy a nő irányíthatóbb ezek szerintem direkt olyanokat keresnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!