Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányosság miatt van aki...

Magányosság miatt van aki öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

El vagyok egyedül, néha rossz de lefoglalom magam. De abba belegondolni hogy lehet egész életemben így fogok élni az eléggé rossz. 27 vagyok lassan ideje lenne elköltöznöm itthoról, de kicsit tartok attól hogy rossz lesz egyedül. Nincsenek barátaim, párkapcsolatom. Ha egyedül élnék akkor lehet napokig nem is beszélnék senkivel. Nem tudom hogy így ki lehet e bírni egy teljes életet ha esetleg nem jönne össze semmi kapcsolat.

Emberek többsége fél a magánytól úgy látom. Megértem őket. De én valamiért egyáltalán nem tudok barátokat, kapcsolatot találni pedig jó lenne. 27 éves vagyok, igazából mindig eléggé egyedül voltam de ha külön költöznék akkor teljesen egyedül lennék. Úgy gondolom ha eddig nem tudtam kialakítani kapcsolatokat akkor kicsi az esélye hogy a továbbiakban sikerüljön.

febr. 10. 21:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel én is így vagyok, mint te kérdező, biztos bolondnak gondolnak, de én az állataimhoz beszélek. Kérdésedre válaszolva szerintem kicsit összetettebb a dolog, ha már valaki odajut, hogy öngyilkos lesz, pl teljesen magára marad, a szülők, szerettek elvesztése, céltalanság, depresszió, stb, aztán ezek együttese adná meg az élet eldobását, magamból kiindulva persze, csak a magány miatt nem lennék.
febr. 10. 21:41
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ehhez,hogy ilyet megtegyen valaki még kell anyagi meg egészségi gond is.
febr. 10. 21:58
 3/15 anonim ***** válasza:
50%

Ez most hogy jött, hogy 27 évesen eldöntöd, hogy egész életedben egyedül leszel? Mért lennél? Nem rajtad múlik? És ha mondjuk egyedül leszel, az egyenlő a boldogtalansággal? Hát nagyon nem! Hogy jött ez az egyáltalán nem helyénvaló öngyilkossági kérdés?

Költözz, ideje elindulnod a felnőtté válás útján.

febr. 10. 22:18
 4/15 anonim ***** válasza:
46%

Mondok neked valamit, hátha kissé vigasztal. Rengeteg ember van, aki végre szeretne egyedül lenni már,de az élet nem adja meg nekik ezt a nyugalmat. Munka után, vagy hétvégén az utcákon kószálnak,vagy unalmukban vásárolgatnak, azért hogy ne kelljen otthon lenni olyannal,olyanokkal,akiktől kirázza őket a hideg.

És anyagilag, vagy egyéb okból nem tehetik meg, hogy elköltözzenek, közben a lelkük és a testük is megy tönkre. Rengetegen kénytelenek szülőkkel,öregekkel élni, vagy rossz házasságokban, embertelen kapcsolatokban.

Alattam lakik egy kétgyerekes család,az apa kb 28 éves lehet. Többet sétálgat, vagy ül itt ott padon, mint otthon van. Még most télen is. Sokszor kint a Duna parton ül, és szomorúan néz a semmibe. Neki egy fiatal,de boszorka felesége van és két ,folyton sivító gyereke. Van olyan elvált munkatársam, aki ötvenes férfi létére a 86 éves anyjával kénytelen élni, nem tudott új életet alapítani, amikor elvált. Kapcsolata sosem lehet már, az öregasszony otthon morog,csapkod,stb és ez a férfi is önként vállal túlórát, hétvégén elmegy takarítani, csak ne kelljen otthon lenni .Képzelheted hogy érzi magát.

Én 19 évesen lettem egyedül, 27 évesen lett családom. Na nekem ez a nyolc egyedül élt év volt az életem csodája,ajándéka. Ugyan már nincs családom, de olyan rossz és sivár sosem volt az életem,mint a család mellett,megfejelve a hülye rokonsággal.

Sosem akartam emiatt öngyilkos lenni. Pedig volt olyan,hogy két hétig munkahelyen kívül senki nem szólt hozzám egy szót sem.

Ma is sokszor így van, de kirándulok, olvasok, mozgok.Inkább így,mint locsogó, buta emberek beszédjét hallgatni. Ha értelmes nincs, akkor nem kell senki !

F

febr. 11. 04:40
 5/15 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
febr. 11. 06:35
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
Hah, előbb leszek az emberek miatt öngyilkos, mint a magányosság miatt.. 😆😆😆
febr. 11. 08:30
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
Édes Istenem, bárcsak MAGÁNYOS lehetnék végre!!!! De mindig betalál engem valami fogyatékos debil.
febr. 11. 08:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy betalál? Nem te hagyod? Engem mért nem "talál be"?
febr. 11. 08:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért félnek, rettegnek sokan a magánytól. Én meg pont azt érzem, hogy hagyjanak már végre végén, de valamelyik tapló mindig besétál a magánszférámba, hovatovább átgázol rajta és nem tartja tiszteletben a "saját teremet".
febr. 11. 08:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Az nem magány, 9-es, az egyedüllét. Nagyon nem mindegy.
febr. 11. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!