Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányosság miatt van aki...

Magányosság miatt van aki öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

El vagyok egyedül, néha rossz de lefoglalom magam. De abba belegondolni hogy lehet egész életemben így fogok élni az eléggé rossz. 27 vagyok lassan ideje lenne elköltöznöm itthoról, de kicsit tartok attól hogy rossz lesz egyedül. Nincsenek barátaim, párkapcsolatom. Ha egyedül élnék akkor lehet napokig nem is beszélnék senkivel. Nem tudom hogy így ki lehet e bírni egy teljes életet ha esetleg nem jönne össze semmi kapcsolat.

Emberek többsége fél a magánytól úgy látom. Megértem őket. De én valamiért egyáltalán nem tudok barátokat, kapcsolatot találni pedig jó lenne. 27 éves vagyok, igazából mindig eléggé egyedül voltam de ha külön költöznék akkor teljesen egyedül lennék. Úgy gondolom ha eddig nem tudtam kialakítani kapcsolatokat akkor kicsi az esélye hogy a továbbiakban sikerüljön.

febr. 10. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10# Nem is értem, hogy a sok kontrollmániás, domináns barom mellett hogyan lehet bárki is magányos.. Aki élt együtt ilyennel, az tudja, miről beszélek. Nem is értem magát a fogamat se, mi az, hogy magány? Szerintem sokkal inkább a kiabáló, domináns idegbeteg tahók miatt lesznek öngyilkosok az emberek. Minden hajléktalan mögött ott van legalább 1 ember, aki őt megnyomorította, tönkretette. És minden öngyilkos mögött is ott áll legalább 1 ember (valószínű domináns, bántalmazó típus), aki nem hagyott más utat neki, mint a halált.
febr. 11. 10:34
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Megkereseredett, bántalmazó szarok, akik nem hagynak mozgásteret a másik embernek, folyamatosan kontrollálják a másik, minden lében kanál az összes. Irányítani akarják, érzepmuleg zsarolni, ha ez nem megy, akkor jön az agresszív stílus, ordítozás, ordibálás, hogy lelkileg teljesen megtörjék áldozatukat.
febr. 11. 10:36
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
*Megkereseredett, bántalmazó szarok, akik nem hagynak mozgásteret a másik embernek, folyamatosan kontrollálják a másikat, minden lében kanál az összes. Irányítani akarják, érzelmileg zsarolni, ha ez nem megy, akkor jön az agresszív stílus, ordítozás, ordibálás, hogy lelkileg teljesen megtörjék áldozatukat.
febr. 11. 10:38
 14/15 anonim válasza:
Én egész életemben magányos voltam. Az iskolákban ahova jártam kiközösítettek, plusz csúfoltak a külsőm miatt és rendszeresen megaláztak szóban egymás és mások előtt is az osztálytársaim. Ezenkívül csajom nem volt, még 30 évesen is szűz voltam, pedig Kos a horoszkópom. :) Aztán 30 évesen volt rövid idejű szexkapcsolatom, azóta is magányos vagyok. Az egykori barátaim közül voltak kik kibeszéltek és megszakítottam velük a kapcsolatot, mikor már rájöttem, hogy nem vagyunk igaz barátok. Az anyámon kívül senkivel sem vagyok tulajdonképpen semmilyen fajta kapcsolatban. Egyedül anyámmal osztom meg a dolgaimat 34 évesen is, plusz anyám tudja az összes titkomat, mert vele mindig fontosnak tartottam, hogy mindent megbeszéljek vele. Az apámmal és a nővéremmel sajnos viharos volt mindig is a kapcsolatom. Az anyámhoz viszont nagyon kötődök lelkileg, szóval, ha Ő meghal majd és teljesen egyedül találom magam ezen a világon, na akkor fogok fagyállót inni, vagy más egyéb módon megmérgezni magam.
febr. 11. 12:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Fagyálló helyett keress új kapcsolatokat, 14-es, mert anyád valóban előbb-utóbb meghal, és nem ítélheted magadat halálra az ő eltávoztával. Te nem ő vagy, te egy másik önálló ember vagy, a te életed nincs összekötve egy másik személy életével. Nőj fel! Egyébként pont az anyád tehet róla, hogy ilyenné váltál, magához szorít, nem enged felnőni, mert téged használ eszközül a saját biztonságérzetéért. Ő is magányos a családban. (Tudniillik ha ő jóban lenne a lányával és a férjével, akkor te is jóban lennél velük.) Kötelező olvasmány számodra Bibók Bea: Ellopott felnőttkor, és ezután ajánlott egy pszichológus. Ne az önkéntes halál legyen a távlatod.
febr. 11. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!