Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan illeszkedjek be?

Hogyan illeszkedjek be?

Figyelt kérdés

Nem tudok sehova beilleszkedni és nincsenek barátaim. Ettől függetlenül tudom hogy velem is van probléma, csak úgy érzem nem tudok rajta változtatni. Nagyon introvertált típusú vagyok, nem beszélek sokat, nem tudok nyitni mások felé. Ilyen kor mindig azt mondják hogy beszéljek velük, de hogyan?? Ezért konkrétan mindenütt bullying áldozata vagyok amit már megtanultam kezelni úgy ahogy, de így is brutálisan rosszul érzem magamat, minden nap sírok és tanulni sem tudok emiatt. Az osztálytársaim egy szót se szólnak, közelemben sem mennek, mint ha valami betegségem lenne, kiveve ha éppen leszidnak mert nem kaptam el a labdát. Csak egy lánnyal vagyok jóban de az sem az igazi. Bezzeg az összes többi lánnyal beszélnek, érintkeznek, üzeneteket küldenek egymásnak, míg velem egyszer sem beszéltek. Kinevetnek azért mert jegyzetelek, felállok stb. Én tudom hogy ez nem normális az ő részükről sem ezért tudom hogy ez nem teljesen az én hibám. Az említekken kívül semmit nem csináltam velük amiért utálhatnának. Tök normális lány vagyok, semmi különös kinézetileg. Mégis minden egyes közösségben ki leszek zárva. Mindig én. Minden egyes alkalommal az életemben. Csak azért mert nem beszélek sokat, de amikor végre egyszer vki kérdez valamit boldogan válaszolok, mosolygok. Nagyon sokat rontott ez a dolog a lelki állapotom és már úgy érzem már nem bírom. Családi helyzetemről meg ne is beszéljünk az a legrosszabb, azért lett minden problémám, azért nem tudok beszélni. Iskola pszichológussal egyszer beszéltem meg régen, nem segített. Most fogok menni egy másikhoz de nem remélek semmi jót. Sulit nem tudunk váltani.

Köszönöm a valaszokat!

ma 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Mennyi van még hátra a suliból? A suli szívás ilyen szempontból :/ Ez amikor semmi nem jó senkinek, a felnőtt lét és a munka is nagyjából ilyen sajnos. Esetleg valami klubból nincsenek suli után vagy valami sportra lehetőség? Ott is tud ismerkedni az ember.
ma 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!