Hogyan illeszkedjen be valaki online egy közösségbe (pl discord voice-chat), ha túl csendes, szánalomra méltó és unalmas ember?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 19:09
1/12 anonim válasza:
Jobb volna személyesen ismerkedni.
2/12 anonim válasza:
Esetleg ne azzal kezdd a bemutatkozást, hogy sziasztok, Béla vagyok és szánalmas.
3/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Béla vagyok és szánalmas.
4/12 A kérdező kommentje:
De az úgyis érződik, ha valaki bizonytalan és utálja magát. Járok terápiára, de semmit sem segít.
2022. jún. 18. 19:19
5/12 anonim válasza:
Azért is javaslom a személyes ismerkedést.
Ha már egy ideje jársz terápiára és úgy érzed nem segít, érdemes elgondolkodni azon hogy más szakembert keress.
6/12 anonim válasza:
Próbálod alkalmazni a terápián tanultakat a mindennapi életben vagy csak eljársz?
Vicces sztorijai mindenkinek vannak, azt elsütheted.
8/12 A kérdező kommentje:
1 hónapja. A tegnapi óra valamennyire felvidított, de ma ugyan olyan minden. Semminek nem látom az értelmét és barátok nélkül még nehezebb.
2022. jún. 20. 12:36
9/12 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én két évig jártam terápiára, aminek annyi haszna volt, hogy rengeteg pénz ki lett dobva az ablakon.
Szerencsére pont akkor jött a Covid, így nem kellett magyarázkodni miért nem megyek. Aztán gondolom megfeledkezett rólam.
10/12 anonim válasza:
9-es vagyok.
Nekem is jobb kedvem volt egy kicsit az alkalmak után, de hosszú távon semmi hasznát nem látom.
Azért remélem neked segíteni fog valamelyest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!