Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit láthatott az a lány a...

Mit láthatott az a lány a barátjában,aki elvette az életét Angyalföldön?

Figyelt kérdés
Azt írták társkereső oldalon ismerkedtek meg.Sok férfi van fent a neten.Hogyhogy pont egy ilyen pszichopatát választott a sok férfi közül?

2023. júl. 17. 21:02
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

Én kétféle kimenetelre tippelek:

vagy holtan megtalálják, mert öngyi lesz a csávó.

Vagy egy idő után feladja magát.

Ezt így sokáig nem lehet húzni - pláne, hogy állítólag pénze sem volt nagyon.

2023. júl. 18. 10:48
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb az lenne, ha feladná magát.

A felelősséget vállalni kell!

Mást úgysem tehetsz.

2023. júl. 18. 10:50
 43/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, h ongyilkos lenne. Szerintem mar akkor megtette volna, mikor raeszmelt, h mit tett.

Orokke nem bujkalhat, el fogjak kapni vagy igy, vagy ugy. Remelem a rejtozkodes sulyosbito korulmeny.

2023. júl. 18. 11:00
 44/56 anonim ***** válasza:
80%
Én feladnám magam és mennék börtönbe.
2023. júl. 18. 12:57
 45/56 A kérdező kommentje:
Elengedte volna a lányt hadd menjen most nem kéne a börtöntől félnie.Lehet már talált is volna egy új nőt.Sokan úgy csinálnak,mintha csak az az egyetlen férfi vagy nő lenne a világon akivel együtt vannak.
2023. júl. 18. 13:05
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy van egy érzésem, hogy nem azért ölte meg, hogy ha az övé nem lehet, ne legyen másé, hanem egy csalódott érzés kiváltotta a dührohamot, amitől elvesztette a fejét.

De a gyilkosság így sem elfogadható!!!

Visszatérve a teóriámhoz, írják, hogy előtte is birtokolta a barátnőit. Valahogy olyan érzésem van most ezzel az esettel kapcsolatban, hogy ő az a tipikus ember volt, aki alapjáraton nem rossz szándékú, de nem ismeri a határokat.

Létezik ilyen. Nem tudom, nektek volt e ilyen ismerős, akivel nem volt különösebb baj, de már az agyatokra ment azzal, hogy az aurátokban van és nagyon nehéz volt őt leépíteni, mert harcolt értetek vagy minél jobban érezte, hogy távolodtok, ő annál görcsösebben akarta "megmenteni" a kapcsolatot. Vagy amikor teret kértetek, összeomlottak, akár fizikálisan is belebetegedtek.

Nekik a jellemzőjük, hogy nem MINDENKIVEL ilyenek egyszerre, hanem mindig egy valakivel, aki épp a fontos nekik. Ezért van az, hogy mások csendes, visszahúzódó embernek látják.

Mivel itt arról is van szó, hogy a figyelme EGY emberre irányul éppen, ezért ő minden energiáját erre használja fel. Képes összeesküvés elméleteket gyártani órákon át és a végén annyit agyal, hogy olyanokat hisz valóságnak ami nem igaz. Ez pedig egyrészt nagyon kimerítő lelkileg, a fizikai hogylétükre is kihathat, másrészt meg nagyon befolyásolja a kapcsolatot és okozza azt, hogy egészségtelenül közelíti meg a másik felet, birtokolni akarja.

Viszont itt jön a képbe a másik dolog. Ezek az emberek nem érzik, hogy átlépnek egy határt, ezért nem érzik, hogy gond van. Ezért ők nem tartják magukat rossz szándékúnak sem és így nem is értik meg, hogy miért kapják meg a folyamatos elutasítást és minden elutasítás fáj nekik, nem értik, mi a baj velük, kudarcként élik meg.

Ahogy említettem, őket minél jobban elutasítod, annál jobban kapaszkodnak, képesek belebetegedni, ha teret kérsz vagy dührohamot kapni.

És itt lép érvénybe azt, amit az egyik szakértőtől olvastam, hogy már annyira felgyülemlett ez benne, hogy kirobbant. De a férfi reakciója elfogadhatatlan.

Meg mondjuk alapjáraton ez az egész viselkedés nem egészséges több szempontból

- az ember a fizikai egészségét veszélyezteti

- az ember feleslegesen halmozza a gondokat amiket saját maga talál ki

- a másik felet is befolyásolja ez a viselkedés, nem jó, hogy a kezdeti értetlenségből már egyfajta pánik alakul ki

ezért, ha valaki erre hajlamos, mindenképp klinikai szakpszichológus segítségét kell kérni.

Illetve sosem szabad ezzel takarózni sem, ugyanis ha az ember érzi, hogy ez a paranoia megnehezíti az életét és elfogadtatja az őket körbe vevőkkel csak belekényelmesedik és már természetes lesz neki a rögeszme.

Én nem ismerem a férfi hátterét. Mivel ez egy teória, nem tudhatom, hogy valóban így volt-e. Azt se tudhatom, ő tényleg átment e ezeken a paranoid, rögeszmés szériákon.

De én így tudom elképzelni. Van egy sejtésem, hogy a barátnő épp kiadta az útját és a férfiból ekkorra tört ki az egész. Nem az volt a célja, hogy ha az övé nem lehet, ne legyen a másé sem, csak simán a düh.

Nagyon nem helyeslem amit tett a férfi és akinek esetleg van rögeszmés ismerőse, annak legyen ez a tanulópénz, hogy próbálja a pszichológus irányába terelni, mert, ha ez tényleg rögeszme volt, akkor nagyon durva kimenetele volt.

Figyeljünk erre oda, hogy midnenki időben szaksegítséget kapjon és a jövőőben ne fordulhasson ehhez hasonló elő!

Mondjuk nem hiszem, hogy egy Gyakoris kommentem most megoldja ezt az évszázadok óta fennálló gondot, de gondoltam leírom.

2023. júl. 18. 17:00
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

Uhh bpcsánat, regényt írtam! Imádom a pszichológiai könyveket nyálazni és mennek a hatására analizálni is imádok. Ha egyszer elkezdem az analizálást, nem tudom abbahagyni a szófosást :D

Bocsánat!!!!!!!!!!!!!!

2023. júl. 18. 17:01
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
Elfogták, most olvastam Facebookon.
2023. júl. 18. 17:54
 49/56 A kérdező kommentje:
Igazat adok az előttem szólónak ha pszichológus segítségét kérte volna lehet hogy a következő nő már nem akarta volna otthagyni.Elfogadta volna hogy nem birtokolhat senkit, mindenkinek joga van a szabadsághoz.
2023. júl. 18. 18:05
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
A Rómain találták meg, eléggé lerobbant állapotban. (Én erre lakom, de természetesen nem láttam.)
2023. júl. 18. 18:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!