Mit láthatott az a lány a barátjában,aki elvette az életét Angyalföldön?
Figyelt kérdés
Azt írták társkereső oldalon ismerkedtek meg.Sok férfi van fent a neten.Hogyhogy pont egy ilyen pszichopatát választott a sok férfi közül?2023. júl. 17. 21:02
51/56 anonim válasza:
Pont pár hete volt itt egy kérdés, ahol egy lány leírta, hogy fél ismerkedni, mert ilyen alakokba futhat bele. Mindenki lehordta kb rajtam kívül, hogy ilyen nincs és teljesen alaptalan a félelme stb. Aztán most is bizonyosságot nyert, hogy nincs ez mindig így, senkire sincs ráírva, h9gy milyen ember. Őt is félreismerték a kollégái, mert azt mondták el sem tudták volna róla képzelni ezt. Aki nem ért a pszichológiához, az könnyen azt hiszi, hogy egy kis féltékenység az normális stb. Meg 2 hónap alatt azért nen derül ki ez, az előző párja biztos tudna mesélni. Az elején persze mindenki a jobbik arcát mutatja egy bontakozó kapcsolatban. De az igazi énje előbb vagy utóbb előtör. Persze nem minden férfi ilyen, de nehéz megbízni azért ilyen esetek után a másikban.
52/56 anonim válasza:
#51 aki két hónap után már ilyen birtokló és féltékenykedik, az jó eséllyel kattos ember. Alapból is kattosság a birtoklás. Ez sajnos itt is beigazolódott. Igaz azt olvastam, hogy a lány még mindig szoros kapcsolatot tartott az exével, ez mondjuk jogosan ad okot féltékenységre, de egy épeszű ember az ilyet megbeszéli és ha nem tetszik neki a dolog, akkor szakít. Amit ez a féreg tett…remélem sokszorosan megfizet érte.
53/56 anonim válasza:
#30 nekem is az jutott eszembe, hogy tuti láttam már Tinderen az ipsét! Félelmetes belegondolni, hogy akár mi is járhattunk volna így…a szörnyetegek köztünk élnek és észre se vesszük :(
54/56 anonim válasza:
Sajnos ez az élet része...a sors kifürkészhetetlen.
55/56 anonim válasza:
51-es, nagyon igaz. Magyarországon hetente több gyilkosság történik, sokszor olyan emberekkel, családokkal történik meg, akik teljesen átlagosak, törvénytisztelők, az elkövető se tűnik erőszakos, veszélyes embernek.
Emiatt senki sincs védve. De kell ismerkedni, ha egyedül vagyunk, mert a magány gyilkos állapot. Az élet olyan, mint az orosz rulett.
A lényeg, hogy ne hibáztassunk senkit, ha mégis kifog egy ilyet és áldozattá válik, mert ezek főleg az ismerkedés elején felismerhetetlenek.
56/56 anonim válasza:
Egy nárcisztikus rohadékot, aki megjátszotta magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!