Az a lényeg,hogy tegyünk meg mindent,hogy ne szüzen öregedjünk meg és jól fogjuk érezni magunkat?
Figyelt kérdés
Ha én megteszek mindent,bevetek minden trükköt,fortélyt hogy ne maradjak szűz,akkor sem fogom rosszul érezni magam ha végül mégis szűz maradok?Mert tudni fogom hogy megtettem mindent hogy ne legyek az?Nem fogok szégyenkezni?2021. jan. 10. 21:15
31/60 anonim válasza:
Igen, és ez rád vonatkozik, nyilván valaki telebeszélte a fejed.
32/60 A kérdező kommentje:
31 nem beszélte tele senki csak jó lenne már szexelni egyet.Le kell vezetni a feszültséget,ki kell ereszteni a gőzt.
2021. jan. 10. 22:38
33/60 anonim válasza:
A feszültséglevezetésére tökéletes valamilyen sport vagy akár művészeti ág.
34/60 anonim válasza:
Szex nélkül is lehet boldogan élni.
35/60 A kérdező kommentje:
33 szexet nem lehet sporttal helyettesíteni.Ember látja a nőket az utcán,szexelhetnéke támad.Mint amikor elsétálsz egy pékség előtt,érzed a friss kenyér illatát és megéhezel.Megkívánod a friss kenyeret.
2021. jan. 10. 22:54
36/60 anonim válasza:
Ennyire állatias szinten megrekedni azért nem semmi. Ha ennyire, de ennyire szexelhetnéked van, fizess be egy prostira, mert álmaid nője nem fog kopogtatni az ajtódon.
Mondjuk egészen biztos vagyok benne, hogy nem sportolsz vagy művészkedsz. XD
37/60 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, milyen trükkjeid és fortélyaid vannak?
38/60 A kérdező kommentje:
36 valóban nem,sokat forognak a szex körül a gondolataim.Talán azért,mert nem csinálom.Ha csinálnám,talán más is elkezdene érdekelni.
2021. jan. 10. 23:03
39/60 anonim válasza:
Az emberek 99,99% már szűzen is él szociális életet, tanul, dolgozik és vannak hobbijai. Azért ne hidd, hogy a te itteni nyomorod általános.
40/60 anonim válasza:
Hát, ahogy elnézem, ez a tárgy is legfeljebb kegyelem kettes lesz...
Nem is érdekel, hogy nincs párod, nem vagy szerelmes, nem akarsz családot. Egyszerűen csak valami nőbe bele akarod dugni a farkad, mert azt hiszed, hogy attól elmúlik a feszültség, és jó irányba indul az életed.
Te jó ég! És komolyan nem érted, hogy erre a célra miért nem találsz senkit? Ki akar egy szűz, ügyetlen pasi ürítőedénye lenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!