Az a lényeg,hogy tegyünk meg mindent,hogy ne szüzen öregedjünk meg és jól fogjuk érezni magunkat?
Figyelt kérdés
Ha én megteszek mindent,bevetek minden trükköt,fortélyt hogy ne maradjak szűz,akkor sem fogom rosszul érezni magam ha végül mégis szűz maradok?Mert tudni fogom hogy megtettem mindent hogy ne legyek az?Nem fogok szégyenkezni?2021. jan. 10. 21:15
11/60 A kérdező kommentje:
8 én azt mondom,hogy nem mindegy hogy prostival veszítem el a szüzességem,vagy egy olyan nővel,akinek hiába ad valaki 20 ezret,attól még nem bújik vele ágyba.
2021. jan. 10. 21:31
12/60 anonim válasza:
Biztos, hogy itt akarsz beszèlni a háloszoba rejtelmeiről? Fiatal vagy, nem vagy ráncos mèg, mièrt akarsz már az öregek korába lèpni, Kedves Kèrdező? Aztán később ezer más dolog lesz a bajod, mondjuk lehet az árak majd jobban lekötnek, mint a sexualitás. ;)
13/60 anonim válasza:
Én szűzen is boldog ember voltam, mert volt családom, barátaim, hobbijaim, sikereim, céljaim, terveim és szerettem a tanulmányaimat. Nem lehetsz annyira buta, hogy egyetlen szextől várod a megváltást.
14/60 anonim válasza:
#13 Maximálisan egyet értek,szex csak egy plusz jó dolog az életben.
15/60 anonim válasza:
Semmi nem fog beindulni, attól mert szexeltél.. ha lúzer, senkiházi voltál előtte és sikerült bedugni egy hasonló lúzer, senkiháziba.. attól még ugyanaz maradsz.
16/60 A kérdező kommentje:
13 az hogy kivel és milyen körülmények között veszíti el valaki a szüzességét, szerintem nem mindegy.Az első alkalom sokat számít.Legalábbis nekem.
2021. jan. 10. 21:37
17/60 anonim válasza:
Írtam, hogy mindegy lenne? Segítek, nem írtam ilyet, én azt emeltem ki, hogy nem a szex az egyedüli jó dolog az életben és ha ezt hiszed, nyomorúságos életed lesz a továbbiakban.
18/60 A kérdező kommentje:
15 ezért mondom hogy nem mindegy hogy kivel.Ha az első alkalom egy normális lánnyal történne meg,akkor már jó úton járnék.
2021. jan. 10. 21:42
20/60 A kérdező kommentje:
17 nem az egyedüli jó dolog,de én azt érzem hogy egy fontos dolog és nem mindegy hogy kivel és mikor történik meg az első,és persze hogyan,mint ahogy az sem mindegy hogy kettessel megyünk át egy tantárgyból az iskolában vagy ötössel.
2021. jan. 10. 21:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!