Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az a lényeg,hogy tegyünk meg...

Az a lényeg,hogy tegyünk meg mindent,hogy ne szüzen öregedjünk meg és jól fogjuk érezni magunkat?

Figyelt kérdés
Ha én megteszek mindent,bevetek minden trükköt,fortélyt hogy ne maradjak szűz,akkor sem fogom rosszul érezni magam ha végül mégis szűz maradok?Mert tudni fogom hogy megtettem mindent hogy ne legyek az?Nem fogok szégyenkezni?

2021. jan. 10. 21:15
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
37 semmilyenek.Arra voltam kíváncsi,ha lennének,ha bevetnék mindent,akkor is jól érezném magam,ha nem sikerülne semmi,mert tudnám,hogy én mindent megtettem?Vagy ugyanilyen pocsékul érezném magam mint így,hogy nem csinálok semmit?
2021. jan. 10. 23:07
 42/60 anonim ***** válasza:
100%
Egy értelmes ember eleve nem érzi pocsékul magát azért, mert nincs szex. Nőként pedig hadd írjam le, hogy ez görcsösség, amit tanúsítasz, az egyik legtaszítóbb vonás és senki sem fog ágyba bújni veled szánalomból.
2021. jan. 10. 23:09
 43/60 A kérdező kommentje:
42 ez a görcsösség elmúlnak ha végre szexelnék.Lenyugodnék és kereshetnék nyugodtan valami hobbit is magamnak.Nem járna ennyit a szexen az eszem.
2021. jan. 10. 23:16
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel most hobbit magadnak? Ne röhögtess már. Huszonkét évesen veszítettem el a szüzességem, azelőtt és azután is volt majd' tucatnyi hobbim. A szex semmit nem változtatott ezen, és ezt a páromról is elmondhatom.
2021. jan. 10. 23:21
 45/60 A kérdező kommentje:
44 az igazság,hogy annyira nem érdekel semmi,mint a nők meg a szex.Pontosabban ez a két téma érdekel engem a legjobban.Valószínű azért,mert se nő,se szex nincs az életemben.
2021. jan. 10. 23:25
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Így egy nőnek se fogsz kelleni. Senkinek nem fog olyan ember kelleni, akinek semmi élete és csak csorgatja a nyálát a nőkre és a szex körül forog az élete. Elképesztően taszító.
2021. jan. 10. 23:26
 47/60 A kérdező kommentje:
46 megpróbálok ezen változtatni.Megpróbálok lenyugodni és úgy létezni a mindennapokban,mintha teljes lenne az életem.Én is úgy érzem,minél jobban akarom a szexet,minél többet foglalkozok vele,annál távolabb kerülök tőle.
2021. jan. 10. 23:30
 48/60 anonim ***** válasza:
100%
Neked a szex gondolatán kívül tényleg nincs más az életedben? Család? Barátok? Hobbik? Tanulmányok? Munka? Érdeklődések? Célok?
2021. jan. 10. 23:33
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy nem értem a kérdezőt, eléggé ellentmondásban van saját magával. Azt írja nem akarja prostival mert neki az nem jó, de ugyanakkor egyszer sem írta hogy párkapcsolatot akar vagy akár randizni akar vagy bármi ilyesmit, csak és kizárólag szexelni. Na most ha csak a szex és a szüzesség elvesztése a cél, az nem mindegy kivel történik? Ha meg nem mindegy, akkor meg ne szexet keress, hanem társat, aztán majd ha úgy alakul vele lesz szex is. De ne csak erre hegyezd ki a dolgot mert így pont az ellenkezőjét éred el, senki se fog azért összejönni veled hogy megdughassad. Azok pontosan a prostik akik így működnek (esetleg néhány egyetemista megfelelő mennyiségű alkohol elfogyasztását követően szombat este, de az más tészta).
2021. jan. 10. 23:33
 50/60 A kérdező kommentje:
48 hobbin kívül mindegyik van,csak háttérbe szorultak most egy kicsit.Amúgy egy pár barátot el is vesztettem az utóbbi időben.
2021. jan. 10. 23:51
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!