Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az a lényeg,hogy tegyünk meg...

Az a lényeg,hogy tegyünk meg mindent,hogy ne szüzen öregedjünk meg és jól fogjuk érezni magunkat?

Figyelt kérdés
Ha én megteszek mindent,bevetek minden trükköt,fortélyt hogy ne maradjak szűz,akkor sem fogom rosszul érezni magam ha végül mégis szűz maradok?Mert tudni fogom hogy megtettem mindent hogy ne legyek az?Nem fogok szégyenkezni?

2021. jan. 10. 21:15
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még azt írtad, hogy majd szex után lesz hobbid. Hogy is van ez? :D
2021. jan. 10. 23:52
 52/60 A kérdező kommentje:
51 azt írtam az imént hobbin kívül mindegyik van.Tehát hobbim nincs.
2021. jan. 10. 23:54
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan akarod elveszíteni? Prostituálttal nem szeretnéd. Kapcsolatról nem írtál. Akkor?
2021. jan. 10. 23:56
 54/60 A kérdező kommentje:
A hobbi csak szex után lesz,a válaszoló a jelen időről kérdezett.
2021. jan. 10. 23:56
 55/60 anonim ***** válasza:
100%
A kettőnek mi köze egymáshoz? XD
2021. jan. 10. 23:57
 56/60 A kérdező kommentje:
53 én úgy képzeltem,hogy egy buliban megismerkednénk,beszélgetnénk,de nem feküdne le egyből velem,hanem legalább 2 hétig még találkozhatnánk,ismerkednénk és utána történne meg.
2021. jan. 11. 00:01
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, álmodozz csak.
2021. jan. 11. 00:02
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
Ja, utana megtortenne, te meg koszonod szepen, mostmar jol vagy, es a lannyal mi lesz, hoppon hagyod? Mivel hat kapcsolatot nem emlitettel. Ennyi erovel mehetnel tenyleg prostihoz, semmivel sem jobb, mint egy reszeg lanyt befuzni. Amugy meg most mondtad, hogy barataid is elhagynak, nincs hobbid, hogyan akarsz igy buliba jarni meg ismerkedni, ha semmirol nem ks tudsz beszelni, csak az elet kegyetlen csapasarol, hogy neked nem jutott szex? Tipikus megtestesitoje vagy a ferfiakrol kialakult sztereotip kepeknek, az ilyen szex miatt nyavogo pasik a szememben egy szinten allnak egy drogfuggovel, aki tudja, hogy le kellene allni, folyton sir hogy szar az elete, de nem tesz semmit.
2021. jan. 11. 09:42
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

jesszus milyen emberek vannak. nem dramatizalod tul te ezt egy kicsit? nagyon ugy tunik, hogy te mar gorcsosen meg akarsz d*gni egy csajt, aki persze nem prosti. de ehhez elobb kellene egy baratno, nem?

es csak egy tipp, lehet ugyved a csaj vagy diplomas nemtudom ki is, ha egy ilyennel veszted el a szuzessegedet, nem bizonyitja , hogy jo iranyba indul az eleted. amugy is, nem a szex a legfontosabb dolog az eletben. bar vannak akik a farkukkal gondolkodnak..

2021. jan. 12. 13:46
 60/60 anonim ***** válasza:
100%
Milyen trükkökről beszélsz te?
2021. jan. 13. 21:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!