Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az a lényeg,hogy tegyünk meg...

Az a lényeg,hogy tegyünk meg mindent,hogy ne szüzen öregedjünk meg és jól fogjuk érezni magunkat?

Figyelt kérdés
Ha én megteszek mindent,bevetek minden trükköt,fortélyt hogy ne maradjak szűz,akkor sem fogom rosszul érezni magam ha végül mégis szűz maradok?Mert tudni fogom hogy megtettem mindent hogy ne legyek az?Nem fogok szégyenkezni?

2021. jan. 10. 21:15
1 2 3 4 5 6
 1/60 A kérdező kommentje:
Azt gondolom,hogyha elvesztem majd a szüzességem,nem prostituáltak,akkor már sínen leszek.Onnantól már beindulnak a dolgok.
2021. jan. 10. 21:17
 2/60 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú, ha valaki a szex köré építi az életét. Érdekes módon mindig ezek az emberek a legsikertelenebbek az életükben.

Eleve nem értem, hogy miért dramatizálod túl a dolgot. Ha nincs párod, befizetsz egy órára egy prostituálthoz és máris nem vagy szűz. Úgy csinálsz, mintha valami elképesztő bonyolult és nehéz dologról lenne szó. :D

2021. jan. 10. 21:18
 3/60 anonim ***** válasza:
100%
Miért indulnának be? XD Nem azért nem kellesz a nőknek, mert szűz vagy.
2021. jan. 10. 21:18
 4/60 A kérdező kommentje:
2 nem mindegy hogy valaki prostival veszti el a szüzességét vagy a normális módon.Ahhoz hogy prostival veszítsük el a szüzességünket,nem kell nagy tudomány csak pénz.De ha egy jogot tanuló egyetemista lány veszi el egy fiú szüzességét,csak mondtam egy példát,az mindjárt másképp fest.
2021. jan. 10. 21:22
 5/60 A kérdező kommentje:
Ezt a mindent persze úgy értem hogy a normális kereteken belül.
2021. jan. 10. 21:26
 6/60 anonim ***** válasza:
100%
Tesó tudtam én hogy F vagy te is.
 7/60 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ezen az oldalon hányan akarnak belehalni a baxatlanságukba... Rosszul vagyok tőletek, hogy nálatok komolyan az a szint, hogy dugtok vagy sem
 8/60 anonim ***** válasza:
100%

Istenem...

A szexnek semmi köze nincs ahhoz, hogy kinek mi a végzettsége vagy mivel foglalkozik. A barátom ugyanolyan lenne az ágyban, ha asztalos lenne és nem diplomás. Egyikünk se az egyetemen tanult meg szexelni és nem is emiatt tartjuk egymást vonzónak.

2021. jan. 10. 21:27
 9/60 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha szűzen öregedsz meg akkor mi lesz?
2021. jan. 10. 21:28
 10/60 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, elég sok jogászhallgató (is) van a prostik közt.
2021. jan. 10. 21:28
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!