Vannak még olyanok rajtam kívül akiknek nincsenek barátaik?
Épp egy szakitason megyek keresztül és most érzem igazán milyen magányos is vagyok. Igaz fiatal vagyok de nem igazán tudok barátkozni, nem járok el sehova és őszintén ebben a kicsi városban ahol mindenki ismer mindenkit és mindenki tele van előítéletekkel nincs is kedvem oda menni senkihez.
Ha suliba vagyok vagy dolgozok ott él tudok lenni az emberekkel de egy olyan személy sincs az életemben akinek igazán kionthetnem a lelkem.
Ha ez igazad rád, olvasó, te hogyan éled ezt meg?
Voltak, de évek óta nincsenek barátaim. Párom hét éve nincs,de azt már megszoktam, ennyi.
De normális barátságra, beszélgetése, humorra, kirándulásra lenne igényem, de szinte lehetetlen.
Itt is próbáltam többször, egy idő után eltűnik mindenki.
F/ Bp
Fél év leforgása alatt a három közeli barátom halt meg. Most csak a feleségem maradt.
66F
Nekem most kevesebb van, de azért van. A párom a legjobb barátom.
Mindig lehet azért új barátságokat kötni. Akiknek most nincs, ne keseredjenek el, még lehetnek jó barátaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!