Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak még olyanok rajtam...

Vannak még olyanok rajtam kívül akiknek nincsenek barátaik?

Figyelt kérdés

Épp egy szakitason megyek keresztül és most érzem igazán milyen magányos is vagyok. Igaz fiatal vagyok de nem igazán tudok barátkozni, nem járok el sehova és őszintén ebben a kicsi városban ahol mindenki ismer mindenkit és mindenki tele van előítéletekkel nincs is kedvem oda menni senkihez.

Ha suliba vagyok vagy dolgozok ott él tudok lenni az emberekkel de egy olyan személy sincs az életemben akinek igazán kionthetnem a lelkem.

Ha ez igazad rád, olvasó, te hogyan éled ezt meg?

tegnap 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Nekem soha nem volt igényem arra, hogy "kiöntsem a lelkem" bárkinek is. Nyilván nekem is voltak ilyen lelki mélypontjaim, de annyira intimnek tartom az ilyen élményeket, hogy nem osztom meg másokkal, hiszen feldolgozni úgyis magamnak kell. Általánosban legfeljebb "bandázó" haverom volt, az is laza kapcsolatban, később volt, akivel intellektuálisabb közös élményeink voltak, de csak zenei téren. A barátságot sokféleképp lehet értelmezni. Az introvertált embereknek sokszor nincsenek barátai és ez csak abban az értelemben hátrány, hogy kisebb a szociális kapcsolódása az életben, pedig az ismerősökre sokszor nagy szükség lehet egzisztenciális téren.
tegnap 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
rám igaz, de nekem párkapcsolatom se volt. próbálok ismerkedni, de az emberek levegőnek néznek. Eléggé kétségbe vagyok esve és magányos vagyok. Nagyon szeretnék barátokra lelni akikkel személyesen is tudok találkozni, esetleg egy boldog párkapcsolatot a megfelelő személlyel.
tegnap 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Voltak, de évek óta nincsenek barátaim. Párom hét éve nincs,de azt már megszoktam, ennyi.

De normális barátságra, beszélgetése, humorra, kirándulásra lenne igényem, de szinte lehetetlen.

Itt is próbáltam többször, egy idő után eltűnik mindenki.

F/ Bp

tegnap 19:35
 4/6 Senior Séf ***** válasza:

Fél év leforgása alatt a három közeli barátom halt meg. Most csak a feleségem maradt.

66F

tegnap 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
33 éves koromra fogytak el.
tegnap 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem most kevesebb van, de azért van. A párom a legjobb barátom.

Mindig lehet azért új barátságokat kötni. Akiknek most nincs, ne keseredjenek el, még lehetnek jó barátaik.

tegnap 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!