Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyanok akiknek...

Vannak itt olyanok akiknek nincsenek barátai ezért bentülősökké váltak?

Figyelt kérdés
Mi az oka nálatok? Van aki tudott ezen változtatni? Hogyan?
2015. jan. 7. 18:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem szét vannak igencsak szórva, egyik Zalaegerszegen, másik Szegeden, és a többiek meg Miskolcon laknak... így elég nehéz találkozni velük, és inkább skypon nyomjuk.
2015. jan. 7. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
44%
Csajozz vagy pasizz be :D de komolyan, engem az ugrasztott ki, tudom most így nehezebb, hogy folyton otthon ülsz, de találd meg a módját
2015. jan. 7. 18:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Szeretek otthon ülni!
2015. jan. 7. 18:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Első nem párkapcsolatra gondoltam. Hanem mindenre pl nincsenek barátai sem az embernek meg párja se. Csak családja van. Esetleg ismerősök de azokkal semmire nem megy. Okkal fordultam be amikor ki akartam törni belőle csak visszalöktek nem tudok többet tenni ezért.
2015. jan. 7. 18:54
 5/15 anonim ***** válasza:
#3. én állni is, csak ne legyek egyedül :D
2015. jan. 7. 18:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen. Nálam az állandó környezetváltozás.. Sosem töltöttem annyi időt egy helyben, hogy igazi kapcsolatokat alakítsak ki. Most pedig annyira lefoglal a tanulás és a munka, hogy nem is tudom hogyan lehetne. Az időm nagy részét a könyvtárban töltöm, ott valahogy nem ismerkednek az emberek, az egyetemen megint új csoporttársaim lesznek, mert halasztottam egy félévet, a munkahelyen én vagyok a legfiatalabb, elbeszélgetek a többiekkel, de azért baráti kapcsolat nem alakul ki. 24/L
2015. jan. 7. 19:13
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó legalább lefoglalod magad úgy kevésbé feltűnő
2015. jan. 7. 19:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, van. Egy alapbetegségem (amit inkább állapotnak neveznék) nem igazán kíván a társadalom. Így amikor elkezdtem serdülni, már én is így viszonyultam az emberekhez (tehát nekem sincs többé igényem rájuk). Változtatni nem tudok és ha tudnék, akkor sem akarnék.
2015. jan. 7. 19:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Nos, nekem azért nincsenek már barátaim, mert bentülőssé váltam. Ok-okozat..
2015. jan. 8. 20:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig kevés barátom volt, most sincs túl sok, de nem váltam bentülőssé, egyedül mászkáltam.
2015. jan. 8. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!