MIT CSINÁLJAK? 17 éves fiúvagyok. Nincsenek barátaim magántanuló vagyok és annyi bajom van, apám nem foglalkozik velünk anyám se ér rá nagyon hogy elmondjam a problémáimat többféle betegségem is van.
Magányos, depressziós vagy. Járj emberek közé, sportolj, keress társas hobbit, és hidd el sok minden fog változni.
És miért vagy magántanuló? Miért nem mész rendes iskolába?
Szerintem ez a baj.
muszáj valakit tlálnod aki foglalkozik veled, általában a szülőkre nem lehet számítani, inkább keress idősebb barátokat.
ha a betegség súlyos akkor rögtön lépni kellaz orvos felé.
Valahol biztos találnál barátokat,próbálkozz és ne ad fel soha!Biztos találnál valamit ami tartja benned a lelket. Én Pl: rátaláltam Adam Lambert zenéjére :D
Az ő zenéje segített hogy ne adjam fel. Tapasztalatból mondom egyszer minden jobb lesz
vagy azért mert barátokat találsz,lehetőséget arra,hogy egyenesbe jöjj vagy az évek olyanná tesznek hogy nem fog már érdekelni a sok gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!