Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyanok akiknek...

Vannak itt olyanok akiknek nincsenek barátai ezért bentülősökké váltak?

Figyelt kérdés
Mi az oka nálatok? Van aki tudott ezen változtatni? Hogyan?
2015. jan. 7. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én egészen középiskoláig próbálkoztam barátokat találni, még sulit is váltottam, de nem ért semmit. Sokan azt gondolják meg azt mondják, hogy ha kimozdulsz vagy nyitsz az emberek felé akkor majd lesznek barátaid. Ez hülyeség. Vannak olyan emberek akik egész egyszerűen nem illenek be sehova sem, nincsen olyan arcuk vagy személyiségük akik bárkinek szimpatikusak lennének és így marad a magány. Am. ezen emberkék ezért is válnak bezárkózottá.
2015. jan. 9. 22:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ugyanebben a helyzetben vagyok szóval megértelek.
2015. jan. 10. 00:56
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem 5-10-25 éves koromig szinte ugyan az a 8-10 gyerekkori legjobb barátom volt, így soha nem tűnt fel senkinek (nekem sem), hogy valójában nem tudok ismerkedni, hiszen mindig volt, aki behozta az új embereket a társaságba, de 25 éves korom körül, szépen lassan egyenként, elkezdtek kiköltözni külföldre... sajnos mindenki máshová... engem nem vonz a külföldre mehetnék, így itt maradtam egyedül, sajnos így egyáltalán nem csinálok semmit, dolgozom, sajnos olyan helyen, ahol csak faszik... pedig max munka közben tudnám elképzelni, hogy beszédbe elegyedek az ellenkező nemmel... ahhoz meg túl jó meló, hogy csak úgy otthagyjam. Nálam az kizárt, hogy utcán leszólítsak valakit, mert rettenetesen tartok az emberek véleményétől, meg aztán én is utálom, mikor hozzám szól az utcán egy idegen... persze, ha csak nem lány... de olyan meg ritkán van, akkor is csak útbaigazítást kér...

Van néhány ismerősöm, akik barátaim barátai voltak, nos ha nagyon társaságra vágyom, velük lehet közös programot tervezni, de ők meg csak olyan programra vevők, amiknek alkoholhoz van közük... én meg sajnos nem vagyok az a tipikus alkoholista, max havonta, kéthavonta, jön rám, hogy meginnék pár sört...

Szóval, most nekem is ez a nagy kérdés, hogy hogy tudnék ezen változtatni...

28/f

2015. jan. 10. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig ilyen helyzetben voltam, visszahúzódó a természetem.
2015. febr. 26. 21:39
 15/15 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim, mivel visszahúzódó vagyok.
2015. márc. 11. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!