Azok akiknek nincsenek barátaik, párjuk mit fogtok az ünnepek alatt csinálni?
Szülőkkel lenni, kockulni, filmet nézni, pihenni.
25F
Nekem se barátom, se párom, munkaagyú tinédzser vagyok. Szóval valószínüleg kihasználom, hogy az iskolára nem kell tanulni, és azt tanulok, amit az iskolában nem tanítanak. Plusz rajzolok, rámfér a gyakorlás. Történeteket is íhatnék.
Aztán, ha ép nincs erőm információt tömni a fejembe, akkor az érettségi tételeket kezdem kidolgozni - bár nekem még van rá másfél évem. Bagy keresek/kitalálok magamnak ingyen munkát - weblaptervezés, logó-, plakáttervezés, fotóretusálás stb.
Pihenés gyanánt egy napra betervezek egy filmmaratont vagy elmegyek megnézni az éjszakai város fényeit. Talán a tűzijátékra is elmegyek. Ha lehangoltnak érezném magam az egyedülléttől, akkor meditálok, jógázok vagy tornázok. Attól mindig elmúlik.
-------
Véleményem szerint találnod kéne egy hobbit, amit egyedűl is végezhetsz. Ha megvan, akkor talán el is felejted, mennyire egyedül vagy. Legalább is velem így van. Van egy csomó hobbim, és a magány azóta csak ritkán kopogtat az én ajtómon.
Remélem, jól telnek majd az ünnepek! Esetleg próbálj meg valami családi programot beszervezni, ha már nagyon nem bírod és jóban vagy a rokonaiddal.
Unokatestvéremmel töltöm. Nagy valószínűséggel sütik és üdítők társaságában a tv vagy gép előtt ülve. :) Mint mindig...
20/L
Én remélem hogy semmit. Talán addigra már nem élek! :))
Bár vannak kötelezettségeim, de nem tudom teljesíteni őket. Kimerültek a "tartalékaim" minden tekintetben.. S különben, is: én mindenkiben és mindenben csalódtam... :D
Nem az a típusú ember vagyok hogy tíz körömmel ragaszkodjam az élethez akkor is ha az már nincs benne érdemleges jó..
Most elég nehéz időszakon megyek keresztül, aminek addigra vége lesz, úgyhogy masszív pihenéssel fogom tölteni. :)
Sorozatmaratont tartok, sütit zabálok, és ki sem kelek majd az ágyamból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!