Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak még olyanok rajtam...

Vannak még olyanok rajtam kívül akiknek nincsenek barátaik?

Figyelt kérdés

Épp egy szakitason megyek keresztül és most érzem igazán milyen magányos is vagyok. Igaz fiatal vagyok de nem igazán tudok barátkozni, nem járok el sehova és őszintén ebben a kicsi városban ahol mindenki ismer mindenkit és mindenki tele van előítéletekkel nincs is kedvem oda menni senkihez.

Ha suliba vagyok vagy dolgozok ott él tudok lenni az emberekkel de egy olyan személy sincs az életemben akinek igazán kionthetnem a lelkem.

Ha ez igazad rád, olvasó, te hogyan éled ezt meg?

jan. 21. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelen
jan. 23. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

10. Köszi a jókívánságot😊 jövőbe látásra azért ne epíts karriert szerintem🤣

Ettől nem tartok. Egyrészt miért érne véget? Nincs rá semmi ok 15 év után sem, hogy mi szakítsunk/váljunk, később sem hiszem hogy a semmiből hirtelen lesz valami megoldhatatlan dolog. Essig is mindent megoldottunk együtt ami felmerült.

Ha ne adj isten mégis, ha menni akar majd a párom, akkor fájó szívvel, de elfogadom. Igen, szar lenne őt elveszíteni, de ez nem rajtam múlik. Viszont,

Mint írtam is, nekem már előtte sem volt igényem emberi társaságra, barátokra, vagy bármilyen más emberi kontaktusra ahhoz, hogy én jól érezzem magam. Én nem függök ettől. Alapvetően jól érzem magam egyedül. Évekig voltam így a párom előtt és semmi problémát nem okozott.

jan. 23. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
Ohhhh persze. Akiben nincs semmi érdek annak nincs barátja.
jan. 24. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom óta szorongós és depressziós vagyok, így sok barátom sosem volt, de azért voltak. Sajnos harmincéves koromra az összes barátságom megszűnt, már csak lazább ismeretségeim vannak, de az is inkább férfiakkal, ami azért más, mintha barátnőim lennének.
jan. 26. 00:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, soha nem is voltak normális barátaim.

20F

jan. 28. 23:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
igen én bár én már 38 vagyok
febr. 16. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!