Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet úgy ujra barátnőm...

Hogy lehet úgy ujra barátnőm ha hiába járok társaságba is még baráti célból sem jönnek el velem a nők még egy üditőre sem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok incel és ilyenek de már 3 éve egyedül vagyok és egyre jobban frusztrál miért nem kellek senkinek?
jan. 18. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Keresel egy pszichológust vagy viselkedésterápiás szakembert, aki segít a személyiségfejlesztésedben.
jan. 18. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz egy kapcsolatra?

Ezzel könnyen éy hamar elijeszted a csajokat.

jan. 18. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem rosszból: fordítsd meg a kérdésed. Miért kellenél másoknak?
jan. 18. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Mert süt rólad h szarul vagy. Neked kéne egy frusztrált, depressziós csaj? Nem.

Ha rendbejössz, esetleg lehet társkeresőzni.

jan. 19. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Lepontozhattok, de a kérdezőnek is valamiért kell mások társasága. Másoknak kelljen az övé? Volt veletek olyan, hogy "fuh, de meginnék valakit egy frusztrált alakkal, akivel senki nem akar időt tölteni".

Az önismeret fájdalmas dolog, de ha nem lépi meg ezeket, örökre egyedül marad. Gondolom, a lepontozók ezt akarják.

jan. 19. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Mindenképp folytasd a társaságba járást. De amúgy idővel lesznek ilyen haverok akár személyesebb témákat is megbeszélhettek ezekben a társaságokban... és akkor viszont ők összehozhatnak már randikat neked. Használd ki ezeket a lehetőségeket. Meg ne ragadj be egy-egy társaságba, mindig találj új közegeket/embereket.
jan. 19. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
30%

"és akkor viszont ők összehozhatnak már randikat neked"

Már megint az ocsmány vadászat.

jan. 19. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
33%
Te magad is írtad, kérdező, hogy frusztrált vagy. Nem lehet, hogy ez már olyan szintekre hágott, hogy ez (nagyon) lerí rólad? Vagy nagyon görcsösen próbálsz ismerkedni, vagy rosszabb esetben, ráerőlteted magad másokra? Csak ezutóbbit nem érzed? Mert ezeket nagyon könnyű megérezni, ami pedig jogosan üldözi el az embereket.
jan. 19. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így működik. Egy találkozó akkor jön össze, ha mindkét fél akarja. Kell hogy legyen valami ami miatt szívesen lóg veled a máyik. Egy jó kisugárzásod pl. Egy lánynak élveznie kell a társaságodat, kell lennie benne egy érzésnek, hogy elmegyek a másikkal, mert akarok.

Nőként írom, mert tudom hogy a nőkről mindenki azt képzeli, hogy csak az van a fejében hogy dugás és péjz, de hidd el, én engem pont ez a kettő nem vonzana és ismerek rengeteg nőt aki így működik.

jan. 22. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!