Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Társaságban "rotyogtatás", miért?

Társaságban "rotyogtatás", miért?

Figyelt kérdés

Engem úgy neveltek a szüleim, hogy ezeket a dolgokat (puki, nagywc) diszkréten intézzem el. Megismerkedtem interneten két lánnyal, találkoztunk is többször, és az utobbi időben már kijött az igazi énjük. Nem igazán gátlásosak, sétálunk hárman az utcán és csak úgy pukiznak és nevetnek rajta. Vagy a plázában. Nekem picit kínos ez.

Vagy ha bent vagyunk halkan pukiznak és mikor megérzni a másik a szagot akkor is nevetnek. (18n)

2021. dec. 21. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Még négy fal közt oké meg a szabadban ha más nem hallja/ érzi... De így már eléggé gáz. Gyerekes ócska felfogásúak.
2021. dec. 21. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gáz. Egy 10 évestől megérteném, de azért 18 évesen a fingorászást viccesnek tartani, sőt, nyíltan csinálni, az nagyon alpári.
2021. dec. 21. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazzunk úgy, hogy az értelem nem csapdossa az agyműködésüket. Még gyerekek nagyon, azokból is a nagyon suttyó fajta.
2021. dec. 21. 14:04
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Engem meg úgy neveltek, hogy inkább ez jöjjön ki, mint a mentő. Tudod hányan kapnak bélcsavarodást, mert visszatartják a fingot? Megéri? Jöjjön ki, annak az a dolga, kész. Dedó, hogy ezen emberek szét tudnak esni. "jAj, bEfInGoTt, fúúúj", dedó. Nyilván én nem röhögök rajta, egyszerűen ignorálom, ez számomra olyan dolog, mint a légzés. Néha a seggemnek is lélegeznie kell, ez ilyen.
2021. dec. 21. 16:12
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Nah ennyit a rózsa illatú kakálásról, meg a lányok nem pukiznak Urban Legendről! :D
2021. dec. 21. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
#4 azért tudod ha valaki kultur lény akkor nem csapja oda pl. az eladónak fizetéskor a bankjegyek mellé a szellőt...hanem megvárja míg egyáltalán kiér vagy legalább betudja annak, hogy oké fingtam ballagok tovább. De nem az, hogy röhögök, minz egy 3 éves , mert ' jujci fingtam"
2021. dec. 21. 16:32
 7/11 A kérdező kommentje:

😂😂😂

2021. dec. 21. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
És te ilyen tahókkal pajtizol? Madarat tolláról, embert barátjáról. Gratulálok.
2021. dec. 31. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem ilyen csak a legendákban van, hogy nők pukiznak :D
2022. jan. 1. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kèrdès nyílván kamu!

Hisz a nők nem pukiznak èa fahèj illatút tojnak!!!!

2022. jan. 1. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!