Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Társaságban "rotyogtatás", miért?

Társaságban "rotyogtatás", miért?

Figyelt kérdés

Engem úgy neveltek a szüleim, hogy ezeket a dolgokat (puki, nagywc) diszkréten intézzem el. Megismerkedtem interneten két lánnyal, találkoztunk is többször, és az utobbi időben már kijött az igazi énjük. Nem igazán gátlásosak, sétálunk hárman az utcán és csak úgy pukiznak és nevetnek rajta. Vagy a plázában. Nekem picit kínos ez.

Vagy ha bent vagyunk halkan pukiznak és mikor megérzni a másik a szagot akkor is nevetnek. (18n)

2021. dec. 21. 13:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt, hogy otthon szabad, máshol nem. Van pár barátom akikkel vagyok elég jó kapcsolatban, hogy “otthon” érezzük magunkat egymásnál. Viszont a férjem nem pukizik előttem, erről sose beszéltem vele, de én sem pukizom előtte.

Nevetni mondjuk ezen nem bírnék, de lehet annak a jele, hogy ennyire bíznak egymásban és benned, hogy elengedik magukat?

2022. jan. 15. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!