Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha valakinek egész életébe...

Ha valakinek egész életébe nem kell a nőknek az valószínűleg mentális beteg a társadalom szerint?

Figyelt kérdés
tudom,mindenki fejlődjön....mindenféle srácokat,férfiakat látok nővel,van köztök szegény,drogos,tutyi mutyi,szomorú,munkakerülő,nőverő,alkesz,megcsalja a feleségét hivatásosokkal,otthagyja a nőjét kisgyerekkel,ha ezek megfelelnek a nőknek én pl nem?15 éves szegényesen élő srácoknak van barátnője,40 hez közeledek,nekem még nem volt
tegnap 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor randiztál eddig?
tegnap 22:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyszer se,nem volt rá alkalom,már az üzenetnél tiltanak vagy nem is válaszolnak
tegnap 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Húh.
tegnap 22:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit szoktál írni? Kikre írsz rá? Társkeresőn?
tegnap 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

40-hez közel egy sem?

Maximum akkor fogják azt gondolni, hogy probléma lehet, ha ezt elmondod az embereknek.

Nem kell elmondani, így nem gondolnak problémásnak.

Egyébként pedig...férfi vagy , mindenki le fogja tojni, hogy nincs barátnőd.

tegnap 22:41
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Mit teszel azért, hogy legyen barátnőd? Élőben nem jársz emberek közé?
tegnap 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sok mentális beteget ismerek, akinek van párja.

Nem irigylem őket.

És teljesen mentálisan egészséges embereket is, akik nem akarnak párt vagy csak max szexet keresnek.

Amúgy meg kit érdekel mit gondol a társadalom.

Nem adok más véleményére.

tegnap 22:56
 8/11 A kérdező kommentje:
addig oké,csak az ember elgondolkozik,hogy nem sokat érhet akkor a nők szemébe,ha ennyire ignorálják,mert ez ritka.
tegnap 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
És ez miért lényeges, hogy te mit érsz mások szemében? Talán itt kezdődnek a problémák, hogy nem önmagadnak akarsz megfelelni, hanem mindig másoknak.
ma 06:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha neten írsz rá valakire ott kapásból az első benyomás az a kinézeted. Elég jól nézel ki hozzá, hogy pozitív benyomást kelts? Lehet ezért halnak be az üzenetek.

Élőben játszik egy csomó minden más is, pl a stílusod, testbeszéded, szóhasználat, stb.

Ha pedig azért nem ismerkedsz élőben, mert félsz a nőktől, akkor van benned valami mentális gát, ami azt jelenti hogy nem vagy teljesen oké, dolgozhatnál magadon. Nem mondanám hogy ez mentális betegség (bár szerintem sokan gondolják annak), de mindenképpen egy olyan hátrány amin tudsz változtatni.

ma 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!