Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is nagyon magányos rajtam...

Más is nagyon magányos rajtam kívül? 33/F

Figyelt kérdés

jan. 18. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem, én ilyen idős koromra meghazasodtam és szültem egy gyereket, dolgozok és egyetemen Levelezőre jarok, illetve a szüleimhez, anyosomhoz közel lakunk. Így van férjem, gyerekem, kollégáim, csopotttarsaim és rokonságom.
jan. 18. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

A Föld nevű bolygón több milliárd ember él.

Valószínűleg igen,van még rajtad kívül más is,aki magányos.

jan. 18. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Igen,lényegében senkim sincs. Pedig jó lenne haverkodni,vagy kirándulgatni,de erre ma már nem lehet senkit találni.

F/ Bp

jan. 18. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Ugyan, biztosan neked is meg van a párod az életben. Csak lehet a gondolkozásodon kéne változtatni.

Amég te nem élsz békében saját magaddal, addig más se fog. Ez süthet rólad. Minden ember egy egyedi lény, mindenkinek meg van a hibája, a pozitív oldala egyaránt. Ne érezd magad kevesebbnek senkinél, csak élvezd az életet, tapasztalj, aztán majd alakul. Amikor nem számítasz rá, akkor toppanak be a legjobb dolgok az ember életébe. Semmiről se vagy lemaradva amúgy.

jan. 18. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
vegyél egy háziállatot,jobb mint a semmi
jan. 18. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, csak az utóbbi pár hónapban annyira feltornyosultak a feladatok, teendők, hogy nem igazán volt időm és/vagy energiám ezzel foglalkozni. Még lesz egy húzós hetem, utána ~2 hét pihenés és kezdődik a következő félév egyetemen, valószínűleg akkor fog kijönni majd, úgy igazán, a magány, abban a két hétben.
jan. 19. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem. Egyrészt Soha nem éreztem ezt, nem voltam soha magányos, szingliként sem, csak egyedül voltam. Ez nem ugyanaz. Én mindig is jól éreztem magam egyedül. Pl barátaim sincsenek, nem kellenek, nem akarok.

Másrészt Idő közben lett párom és megházasodtam❤️ és örökbefogadtunk egy kiskutyát is🥰, így van társaságom. Ők ketten nekem pont elég. 😊

jan. 23. 21:14
 8/10 anonim válasza:
Kezdd azzal, hogy a saját társaságodban is jól érzed magad. Ha ez megvan, alakul a többi is!
jan. 24. 09:08
 9/10 anonim ***** válasza:
30 éves nő vagyok. Nekem van férjem, családom, kutyám, messzebb élő barátaim, akikkel online beszélek néhány naponta, mégis nagyon magányosnak érzem magam néha. Sajnos betegség miatt nem dolgozok, itthon vagyok egyedül 4-5 napokat, mire hazajön a férjem 2-3napra. Lehet, hogy vicces, de a délelőtti rádió műsort szoktam hallgatni, ott sokat beszélnek, olyan, mintha társaságban lennék.
febr. 3. 05:13
 10/10 anonim válasza:

Igen létezik. Hogyan alakul ki ez az "állapot"magam sem tudom, talán

azért mert kezdetben mindenkivel szemben szkepitikus vagyok. Én igyek-

szem minél jobban elvisehetővé tenni az egyedüllétet,így alakítani ki

a környezetemet. Tartok állatokat, (kutya, macska)ők enyhítik a magányt

azzal hogy kötődnek hozzám, tudatomban van hogy valakik hazavárnak.

Próbálok a hobbimnak is élni, veterán járművek javításával, időnként

találkozókra járkálni. 53F

febr. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!