Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Volt már veletek, hogy mikor...

Volt már veletek, hogy mikor magányosak voltatok kerültétek az embereket és inkább otthon voltatok csak munkán kívül hogy ne is lássatok boldog párokat?

Figyelt kérdés
ma 00:21
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Volt, és jelenleg is így van.
ma 01:12
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Én általánosságban kerülöm az embereket,mert nem szeretem őket 😂
ma 01:16
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
3. Dettó.😂
ma 01:21
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Én úgy általánosságban munkán kívül( mert akkor nem lehet), igyekszem kerülni az embereket. Mert egyrészt ( a páromat leszámítva) abszolut nem vagyok társaságpárti, mindig is jobban éreztem magam, jobban elvoltam egyedül, másrészt az emberek többsége 🤮💩 és rosszul vagyok tőlük. A melóhelyemen sem bizalmaskodom senkivel, ott is megy a szembe jópofizás, képmutatás, a háta mögött meg az emberek kibeszélése, pletykàlkodás, rosszindulat, kavarás, hànyinger az egész. Amilyen közösségekben meddig megfordultam, iskolák, munkahelyek, rokonok, mindenütt ez megy.🤮
ma 01:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Nyolcadik éve magányos férfiként eszembe sincs bujkálni, vagy kerülni másokat azért,mert nekem nem jut boldogság vagy társ.

Sőt,örülök,ha látom,hogy vannak boldog emberek akik tényleg azok és szeretik egymást.

Viszont tudom azt is,hogy nagyon sok ilyen látszólag boldog,derűs kapcsolat mögött finoman szólva sem az van, ami látszik. Nagyon sok ember kifelé színházat játszik, ki ezért, ki azért.

A legdurvább példa az, amit egy ismerősömnél látok.Ideális harmincas pár,ház, kocsi, utazások, értelmes és kulturált ember mind a kettő.A férfinek is, a nőnek is férfi szeretője van a háttérben,évek óta. De kifelé ők a boldog,egymást szerető pár.

Nagyon nem az sok minden, aminek látszik.

ma 04:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem az (volt) a világfájdalmam, hogy mások esetleg boldogulnak, hanem az, hogy az alkoholizmusom felszámolásának következményeként megszűntem társasági embernek lenni. Ezt el is tudtam volna fogadni, de a tömeget sem szeretem, az egyre inkább egoizmust preferáló, mások irányába közönyös embereket sem és a digitalizáció által lerombolt, tartalmatlanná, felületessé tett emberi kapcsolatokat is képmutatónak vélem, amelyre nem vagyok kíváncsi. Ahhoz sincs türelmem, hogy talán majd egyszer találok 7000 ember viszonylatában kettőt, aki nem ebben a sorban áll. Nem érdekel már az egész! Az érdekel, hogy hagyjanak békében, nyugalomban leélni a hátra lévő életemet, aztán lehúzom a rolót és éljen mindenki tovább, ahogyan csak jól esik neki!
ma 04:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Amugy is mindig otthon vagyok mert embereket nem akarok latni
ma 06:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem járok emberek közé a munkán kívűl. Jelenleg pár se hiányzik az életemböl. 2020-ban kb mindent elvesztettem, most semmi más prioritás nincs az életemben mint talpra állni, építeni a jövőt, és ebbe nem bele most senki.

De alapból sem voltam soha az a típus aki bárhová is ment. Nincs bajom az emberekkel, csak tartom a távolságot.

ma 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Én sokat próbálkoztam kb. 10 éven át kitartóan, de nem sikerült senkivel sem.

Aztán elkezdett nem érdekelni de nem is járok sehová most már.

ma 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!