Hogyan oldjátok meg, hogy ne gyűlöljétek minden egyes napotokat?
#10 szeretek túrázni úgy félévente egyszer, többre nincs igazából igényem meg sajnálom rá az időt. ha nagy ritkán megyek akkor az jó de ha rendszeresen mennék azt nem élvezném annyira.
Szeretem az állatokat de nem annyira, hogy ebbe az egy darab bérelt szobámba tartsak egyet.
tervben van az hogy állást váltok de nem tudom mit kellene kipróbálni.
Tobb helyen olvastam mar, hogy ha ennyire nem tudja valaki, hogy mit akar, akkor azt kell eloszor leirni, hogy mi az amit nem akar.
Ha mar tisztaban vagy azzal, hogy mi az amit abszolut nem, akkor az picit leszukiti a kort, es valamelyest konnyebb donteni utana.
#12 rengeteg önismereti könyvet cikket és előadást néztem már. Nagyjából mindegyik ugyanarra a sémára épül, gondold végig mit szeretsz, mit nem mi, a célod, stb.
Nem a panaszkodás okán jöttem fel ide csak tényleg sok mindent megpróbáltam és nem lettem előrébb. Azért írtam ide hátha valaki tud még egy olyan dolgot mondani amit nem próbáltam.
#13 már megvolt de köszi. Azt tudom, hogy mit nem akarok de sajnos nem lettem ezzel a módszerrel előrébb azzal, hogy mit akarok.
Ezeknek a módszereknek a többsége arra szolgál hogy rá vezesse az embert mit akar kezdeni magával. Pont ezért ezek a módszerek akkor jók ha az ember már tudja csak legfeljebb még nem tudatosította magában. Sajnos én teljes tanácstalanságba vagyok etéren.
#15 időarányosan ki kell vennünk a szabadságot június végére, úgyhogy tegnap és ma szabadságon vagyok. Meg leszek jövő héten is két napot azután pedig hármat.
Jogos lenne a kommented ha nem tettem volna semmit. De nem arról van szó, hogy nem tettem hanem nem tudom hogy mit tudok még tenni.
Voltam pszichológusnál, próbáltam önfejlesztés csinálni, egy éve mást sem csinálok esténként csak ezen kattog az agyam és próbálok utána olvasni, hogy mit is kellene tennem.
Számodra ez hiszti, számomra viszont az utolsó dolog ami még eszembe jutott.
Utolso javaslatom az az, hogy szepen irj egy listat, hogy mi az amit esetleg el tudsz kepzelni, mint szakma.
Utana, nezd meg az elso kettot a listaban.
Melyik csinalnad inkabb. Amelyiket valasztod, azt utana a harmadik szakmahoz hasonlitod.
Altalaban az is van, ha valaki nem tudja, hogy merre induljon, annak total mindegy, hogy merre indul.
Es neha, nem szeretem/nem szeretem kerdese a dolog. Kivalasztasz valamit amit nem utalnal, es elkotelezed magadat. Ennyire egyszeru.
A masik lehetoseg, hogy egy helyben topogsz es az evek elszallnak feletted.
#17 gondoltam, hogy elkezdek valami egyszerű munkát amiből még éppen meg tudok élni de ne legyen stressz benne. Viszont megalázónak találnám mérnöki diplomával ha bolti eladónak mennék. Valószínűleg fel sem vennének oda.
Lehet ha úgysincs kedvem akkor tényleg csak keresnem kell valami nyugisat ami kevésbé idegel ki, legfeljebb hagyom ezt az egzisztencia építést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!